20 December 2015

Mencari Semangat 2016 - Vision Board

Semangat 2016


Hari makin berlalu, 2016 bakal menjelma, semangat aku nak menempuh 2016 ni, hahaha. bunyi mcm poyo, tapi itu lah kenyataan, kita tempuhi jelah mcm biasa. Orang kata 2016 yg akan mendatang ni sangat mencabar kita, 2015 pun lepas satu satu benda datang menimpa negara kita. 2016 mcm mana lah agaknya kan.

Harini aku OT, biasa lah cari sesuap nasi.muahahaha. Memang niat aku harini nak kemas workstation sikit, workstation aku dah mcm hape dah, busy sgt kekdahnya~ workstation mestilah kena selesa kan, sbb tempat untuk kita habiskan masa hari hari.


Menempuh 2016, aku sediakan satu Vision Board kat workstation. kenkonon goals aku lah tu, hari hari nampak benda tu, hope tercapai lah, nak turun berat badan, nak majukan business lagi, nak kerja dgn lebih efisen, ewahhhh~ hahaha. Tadi ajak Fira ( teman OT ) g beli vision board, sbb nampak last week kak Lyn dah lekat vision board dia, so aku pun bersemangat lah jugak. hahaha. gigih pergi mr.DIY


Sume ni murah murah je kat mr.DIY, board tu baru rm5 lebih, pastu sticker2 tu sume singgit lebih, 2 ringgit lebih, total baru rm15 je. hehehehe. Balik je office tadi, aku terus kemas workstation, lap lap habuk, kemas wayar wayar PC, then deco vision board. ngeh3.


Ni jelah yg aku deco pun, yg lain lain esok lah buat, hehehe. nak tampak quote quote lagi. kenkonon kick start tiap tiap pagi lah konon.hehehe. korang mesti lah lama dah ada vision board ni kan. share ah korang punya jugak.hahaha #sebok.


now workstation aku nampak kemas sikit kan~ hahahaha. baru lah semangat nak menempuh 2016. kofkofkof~ ok bai!

6 comments:

Didie Kamila said...

Fuyooo PC sampai ad 2..
Gigih sangat ni rara..hehe..

Tak de vision pun rara..
Sticky post dkt pc pn da lama tak update..

IMaH said...

Kemasnya workstation. Cantik vision board tu!

Yana Libra said...

rajinnye..hehe

Innanie Ariffin said...

comel lah board ni kan.. pandai kak rara!

lieyalatif said...

kemas jek rara...

ko mmg kreatif bab deco2 niey..comel board tu....bekenaan akak tgk...

Yaya Azura said...

jumpe pula dia sticker princess & me tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...