02 December 2015

Review : DEXANDRA PERFUMES Wangian Setanding Original

Perfume Trending 2015


Ramai yang sebut sebut pasal Perfume DEXANDRA ni, De'Xandra De'Xandra, aku pun mcm apa ni? perfume apa ni? makin lama makin top, makin lama makin top, testimoni pun ramai cakap best. Aku pun mula lah nak mencuba, mana boleh ketinggalan kan.hehehe. Lepas dah pilih-pilih wangian, barang pun sampai. Aku ingatkan kecik cinonet je, rupanya besar jugak. Boleh tahan 2 3 bulan kalau jimat jimat macam aku, aku takleh pakai banyak-banyak, nanti pening kepala.

dexandra perfume

Perfume yang boleh dibawa SOLAT


Aku pilih wangian Chloe dan untuk suami plak Paco Rabanne Invictus. Suami aku mmg suka Paco Rabanne, aku pun suka. hehe. Yang aku terkejutnya, bau dia, sebijik sejibon bau ORIGINAL. Serius aku tak tipu tau. dah lah EDP, aku pakai pergi kerja, jam 7am, sampai petang masih lagi wangi, then, kalau spray kat tudung, kalau korang tak basuh tudung tu, 10hari pun masih wangi. Ini real punya testi, hahahahaha. oppsss bocor rahsia aku pakai tudung ulang-ulang. hahaha.

Sebagai muslim, aku paham, ramai yg nak mencari perfume yang boleh di bawa solat kan, sama lah mcm aku, mst nk cr yg boleh bawak solat. TAPI korang jangan risau, De'Xandra boleh bawa solat, TANPA WAS WAS. 

acah acah.hehehe

Idea Untuk Hantaran


Kita faham, zaman skrg ni sume berjimat, tapi semua nak nampak gah, tapi kalau tak mampu, buat apa nak berpura-pura kan? ramai yg aku tengok, beli perfume di downtown, botol sama mcm yang original, tapi RM10, hehehe. Korang boleh je buat hantaran dengan perfume De'Xandra ni, ramai aku tengok dah buat. Cantik-Cantik pulak tu. Try lah!
LOVE IT!

Agent De'Xandra IPOH


Aku rasa ramai dah yg jual perfume ni, kalau nak jimat lagi, tak nak pos pos, boleh je terus COD, aku ada kawan yang jual DeXandra area Ipoh, nanti aku letak number phone di akhir entry ya. Bawah ni ada senarai perfume DeXandra yg available. Nak jadi dropship dia pun boleh. Marilah menambah pendapatan kita. hehe.


PESANAN PENAJA! 

[DEXANDRA IS INSPIRED PERFUMES NOT IMITATION PERFUME!]

Actually dexandra memang original. original from dexandra. Dexandra BUKAN imitation! Kita hanya guna INSPIRED BY sahaja. Inspirasi bukan bermaksud tak original, inspirasi bermaksud kita amik inspirasi dari perfume branded tu dan dijadikan perfume original Dexandra punya.

IMITATION BERMAKSUD copy bulat² dari segi packaging, bottle & harumannya (berkualiti atau tak je bezanya) Dexandra ni Inspired Perfume. original dari Dexandra yg berinspirasikan perfume antarabangsa.

DEXANDRA BUKAN IMITATION.

Note: kita tak cakap dexandra sebiji sama dengan yang original tau...customer yg cakap macam tu. Kita just cakap setanding dengan yang original jer.

Pada aku, semua WAJIB ada perfume DeXandra ni, sbb best sangat sangat! aku mmg suka, nanti dh habis yang ni, nak beli wangian lain pulak. mmg long lasting sangat sangat, boleh pun mudah dibawa, nak letak dlm handbag pun senang. So kalau nak beli, boleh whatsapps dealer terhebat abad ini. hehehe. Number phone seperti dibawah, SERIOUS BUYER ONLY! NO CALL! Boleh add FB for more update. TIA korang! bai ♥

+60 13-213 4430

6 comments:

Jueliza Jamani said...

boleh cuba perfume ni nanti..

Diana Rashid said...

akak nak la..nak beli kat mak..dia suka perfume..nanti nak tengok2 dulu..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Akak ni alah sikit dgn perfume..
Cepat pening kepala sapura...

Amanda Suria said...

besar jugak botol dia erk...akak dah oreder dah..thanks rara for the info

Danitailor said...


Beranda

emalin mohd said...

Tengok memang dah ramai yang beli perfume ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...