30 December 2015

What u need?


tak de benda yang aku nak update, aku pun tak berapa nak sihat, ntah lah, overload sgt kot buat kerja, doakan aku cepat sihat seperti sedia kala ye. Allah sedang menguji aku, sangat menguji. Semoga aku tabah.

7 comments:

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

Allah uji kita sebab Allah sayangkan kita dan ingatkan kita..

Didie Kamila said...

Semoga cepat sihat dan tabah mnghadapi ujian rara..

DRAMATIC UNIQ said...

get well soon ok.. :)
nanti nak sambut tahun baru kena happy-happy no worry-worry... gituuuwwww...!!

hehehehehe... :p

Hami Asraff said...

Allah akan terus menguji dan menguji. Itu tanda Allah sedang mencurah kasihNya. :)

Maisarah Humaira said...

syafakillah kak rara

idzwa kamaruddin said...

semoga cepat sembuh budak cantik!

lieyalatif said...

take cara rara..... jg kesihatan key...

selamat tahun baru 2016 rara....moga tahun 2016 memberi 1001 keberkatan dan rahmat pada kite sekeluarga.....amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...