27 January 2016

Aloe Vera Lipstik Murah

Hai korang, musim musim panas ni, walau minum air banyak pun, tapi bibir kering kan? aku ni kan, minum air banyak, tapi bibir still pecah pecah. dah lah aku jenis makan nak pakai lip balm, tp sebab kan bibir pecah sgt dan sakit, makanya gigih gak pakai lip balm.

Tapi aku jumpa 1 lip balm yang agak best, dia tahan lama dan bibir mmg tak kering tau. then bila apply, dia ikut warna darah kita, so x payah nak pakai lipstik lagi lah. mudah kije! hehe.


Ni hah, lipstiknyaaa, cute kan! hehe. aku ni semua pun nak cute. hehe. So aku apply je hari hari, kurang sikit pecah bibir ni. korang cuba lah, harga pun murah je, Rm10. Bibir yang kering dan kusam pun nampak menawan, ewahhhh sgt iklan. hehehe.


Lipstick Aloe Vera
RM10.00 (tidak termasuk postage)

Untuk sebarang pembelian boleh contact no
Whatsapp : 014-513 5891
Call / SMS : 010-986 8215

untuk usha barang barang best lain juga, boleh LIKE page

6 comments:

najwa zahid said...

wah, murahnya. boleh beli borong terus..haha.. sya pon pakai yg ikut warna bibir. tp ST punya

Rizziela said...

warna dia mcm nak gigit ajer..sedap

Mila Hilas said...

ingat ad jual kat watson, bru nk g terjah hihihi

Mama Darwiish said...

suka listik ni.... bibir kering tiada lagi huhuh

Yana Libra said...

nak try jugakk :)

Fariza said...

guna lip balm ni best. suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...