18 January 2016

Cara untuk dapatkan jemputan ke majlis perkahwinan Shaheizy Sam

Game Sam's Ice Cream


Tadi saje saje layan YouTube, then terbukak video MetroTV pasal Sam dgn Syatilla Melvin nak kahwin tu. Tetiba aku sedih lak. Sam tu mmg syg sgt sgt kat mak dia kan, dia kata dia buat apa saja utk mak dia, semua yg dia buat, semua utk mak dia, bagus sangat ni lahaiii~ semua utk mak, aku harap nanti anak aku buat cm tu jugak kat aku. Tilla pulak kena bertabah lah, pape pun ko num 3, hehe. Dia kata Kerja dia 1st, then mak and family, then lain lain.

Lepas habis habis video tu, Sam kata, satu benda yang dia nak masuk campur tu, pasal jemputan utk peminat peminat dia, dia nak semua peminat dia ada, raikan sama sama. Bagusnyaaaaaaaaaaaa!! dia kata, just main je games Sam's Ice Cream ni, nanti dia akan bgtau dr masa ke semasa pasal ni, untung untung 1000 - 2000 peminat pertama nanti akan dpt g ke Majlis Sam. whoaaaa~


Aku pon dah install dah, dh start main dah. hahahaha. untung sabut timbul. hahahaha. jom lah korang join install skali, nanti leh dpt jemputan sama sama. heh berangan! hahahahaha. lolz,

7 comments:

kisah earty said...

Nak try lah..hihi

Diana Rashid said...

Maisara ada install game ni tak salah dalam enpon dia..dah seminggu kot dia main..ke lebih tak tahu la..dia kan suka main game2 macam ni..tapi tak de pulak dia sebut nak pi kenduri kawen sam tu..hahah

eima said...

ok jom pi pi instyall .. nk install kat mana playstore ke

Inani Hazwani said...

Nani pun dah install. Hahahah. Lepas tengok yang dekat youtube tu lah. Gigih nauu dengan roomate sekali Nani suruh install :P

nurul aina said...

ALAA APPLE STORE TAKDE :(

cik mah said...

Wahhh..semangat...moga2 ada rezeki..

Yana Libra said...

macam ni pun ade ye..huhu..macam-macam~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...