Image and video hosting by TinyPic

14 January 2016

Customer Feedback - Pavlova Gred AAA

Pavlova SugarlandbyRara


Pagi pagi ni ada customer dah buat aku senyum sampai ke telinga, Aku asalnya nak demam ni, tapi bila dpt feedback yg best dr cust, mmg aku rasa happy gila, sampai tak jadi nak demam, hahahaha. boleh dak gitu? Cust siap cakap, Pavlova aku Gred AAA, hahaha. tu cust yang cakap ye, bukan aku yang cakap. hehe *kembangmuntot.

Dari yang sebelum ni tak minat dan tak berapa nak tau pasal pavlova pun, ramai yg dh mula suka Pavlova. Ramai jugak cust aku yang repeat order. Alhamdulillah sgt. Aku sampai kdg kdg bukak order kejap je, lepas tu dh kena close, sbb dah full, aku ni tak boleh buat banyak banyak, kang banyak sgt badan letih kang mutu Pavlova aku down. haha. sape susah? korg gak susah nt, mkn pavlova x sedap. kihkih.

Pavlova Sedap Ampang

Korang jgn panggil aku Pura okay! tu nama masa zaman sekolah dulu, now panggil i Rara tau! ouchhh! hahahaha. Ni lah conversation aku dgn kak Mai pagi tadi, TQSM kak Mai, siap suruh aku screen shot buat feedback cust. hahaha. TQ kak! nt sy banjer pavlova 2 ketoi tau! hehehe.

Temapahan Mini Pavlova

Semalam aku eksperimen krim pavlova aku, aku try nk buat lain sikit, hasilnyaaa, Ampunnn sedap sgt, sbb creamy lemak, dan kurang manis, mmg sedap gila! tapi x tau lah korang suka ke tak. tapi kalau tanya aku, mmg aku suka, sedap sgt. huaaaa~

Minggu depan order dah full dah, Alhamdulillah, tak jemu jemu org wasap untuk order. TQSM cust, semoga korang juga murah rezeki tau! selalu sgt aku doakan semoga korg juga murah rezeki selalu.

Nak order Pavlova, Mini Pavlova, or Brownies, boleh WA Rara
019 477 4240

No calls, Serious Buyer Only! 
TQ korang ♥
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. tu le kalo masak dgn ikhlas dan kasih sayang...sampai customer ulang2 order n puji....tahniah rara.....akak suke tgk pavlova rara...kemas ajek...

    ReplyDelete
  2. Sedap sangat tu rupanya belum rasa lagi

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, seronok bila orang puas hati,,,

    ReplyDelete
  4. maisara dok sebut2 nak rasa pavlova untie Rara..Tunggu la kalau ada rezeki nanti2 mesti dapat rasa.Rara tak hantar kat kedai2 ke ?

    ReplyDelete
  5. comey2 je raranye pavlova tu ... kemas .... masak dgn kasih syg ni kan ,....ikhlas niat yg baik ni ...keepitup dear

    ReplyDelete
  6. Aduhai sedap nampak pavlova niiii

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com