15 January 2016

ENSOGO - Jangan menyesal sebab tak beli Limited Edition Laneige BB Cushion ni

ENSOGO Chinese New Year Sale


Tadi terbukak website ENSOGO, aku mmg suka usha usha website mcm ni, sbb nak tengok sale dorang, selalu kalau ada apa apa perayaan, mesti akan ada sale kaw kaw punya, bukak je website Ensogo ni, naik juling biji mata aku wehhh! semuanya sale, sampai 93% pon ada, mmg gila sangat lah! Yang lagi 1 aku tertarik, Limited Edition Laneige BB Cushion ni, pun ada sale jugak, tinggal RM58 jeeee! gila lah! siap dapat refill tau! Memang bekas dia cantik sangat sangat!

laneige-limited-edition
laneige sale ensogo
Kalau bukak website Ensogo, bukan brg kosmetik je yang sale, boleh dikatakan semua barang sale, mcm mcm ada, berejam duk depan PC belek satu satu deals. haih~ bertabahlah poket. Jom tengok barang apa lagi yang ada sale.


Cami Shaper ni mmg best sangat! till now aku pakai, dia tak macam bengkung biasa, dia lembut, tapi ketat, rasa fit je body tu. yang penting selesa, bila pakai ni, rasa kurang sikit nak makan. hehe. yelah, dia kan fit kan perut kita, so makan sikit pun dah rasa kenyang.


Lagi 1 yang aku paling suka, Bobbi Brown Brushes set ni, perhhhh! tinggal Rm49.90 sajee. ko ghase? jom lah kita beli! murah sangat dah ni! sukanyaaa suka suka!


NAKED Urban Decay pun just Rm100, hurmmm, sat nak tengok poket sat.hehe.


SERUM Jambang ala wak doyok! ni mst laki aku suka ni! hahaha. dia nak sangat ada jambang lebat, tak faham betul aku, boleh lah promot ni kat laki aku, korang nak promot jugak tak? silakan lahhhh~ mana tau laki korg sama mcm laki aku, jambang mcm hidup segan segan je.hehehe.

Macam mana nak beli? alaa mcm biasa, Log in atau Sign Up je satu akaun korang, then masukkan barang yang korang nak beli dlm cart, then check out mcm biasa. Good luck korang! selamat mencuci poket! takpe, minggu depan dah gaji. kihkih~


more information :

Website ENSOGO Malaysia
Facebook ENSOGO Malaysia
Instagram ENSOGO Malaysia

10 comments:

Nurul Shahira said...

Hari tu Sha beli Laneige BB Cushion tu dari Lazada. Mahai sikit dari Ensogo tapi bekas biasa je. Limited edition punya cantik T_T

YB Shehan said...

uishhhhhh.. tergoda dgn berus mekap tu.. huuu

DRAMATIC UNIQ said...

Memang juling mata tgk tawaran.. hehhehhee.. :) macam-macam ada.. tapi kak ain teringin nak beli Hoverboard tu walau tak reti naik pun.. hahahahhaa.. :p


p/s : Pokchik pun nak bela jambang.. mcm Kaali dlm Dilwale... hahahhaa.. choiii sangat.. :p

Izzati Suhaide said...

Uihhh..murahnyee..nasib baik tengah pokai..hihihi

anis abdullah said...

Seram tengok sale macam ni. Bedak tu murah sangat weiii...

PinKy MoMMa said...

dah lama tak beli barang2 beauty ni ra..nnt leh intai2 hikhik

idzwa kamaruddin said...

tak berhagakkk sampai akak pun terbeli benda lain T_______T

aRz MoHa said...

Wah barang make up ka.... Ok no komen

sheda ucu said...

hihi baru je beli laneige bb cushion kat lazada limited edition play no more.. rm 100 je oke jugak laa.. hihi

Mama Kembar 3 said...

wahhh berbaloi beli ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...