14 January 2016

New Brand of Safura Online Diary

Kini aku kembali solo, tidak lagi terikat dengan mana mana persatuan, kembali menjalani kehidupan sebagai blogger persendirian, yang merepek dalam blog sendiri, yang bercerita tentang apa yang berlaku disekeliling aku, tentang dunia aku, aku tak perlu lagi untuk ' ikut ' apa yang orang lain buat.


Alhamdulillah juga bila ramai reader aku dah kembali, ramai silent reader dah datang semula kepada aku, tak sangka aku ramai yang menjauhkan diri daripada aku bila aku join persatuan tertentu. hurmm ntah kenapa, mereka kata aku dh mcm tak exclusive dah, semua di dalam blog aku, sama mcm blog orang lain, dah tak de apa menariknya. Ya Allah, sampai macam tu eh? Maaf kan aku, maafkan atas keterlanjuran itu. ecehcehhh~ hehehe.

tak pelah, kini aku dah jadi sama mcm dulu, marilah kembali kepada aku, marilah bersama-sama aku merepek di blog ni, aku mcm biasa, andai x puas hati, ada masalah, nk tanya apa apa, boleh je email aku, safura.rara@gmail.com or boleh je tinggalkan komen di entry, as usual, aku x pernah delete komen korg, yang tak elok pon aku publish jugak. Tak sangka ramai yang sudi baca repekan aku. hahaha.

Ramai juga yg cerita kat aku, ada je org buruk buruk kan aku, hmmm xpelah, aku maafkan je semua yg buruk burukkan aku tu, aku tau, aku ni takde lah perfect mana, aku hanya manusia biasa, ( ayat klise ) so terima lah aku seadanya. korang pun kalau nak rasa diri korg perfect jeee 24/7 xleh gak, kita sape? ingat tu! kdg kdg kita kena terima pendapat orang lain, jgn nak ikut kepala kita je.

Walaupun aku bergerak solo, Alhamdulillah, masih ada yang nk bagi job pada aku, masih ramai yg sudi mintak aku review di blog. Alhamdulillah sgt sgt. tu lah, rezeki Allah tu luas, rezeki ada dimana-mana, janji rajin, usaha, dan tawakal.

Andai kata korang nak kawan dgn aku, kawan lah, aku ok je, kalau rasa nk block aku, block lah. aku okay jugak, aku xleh nak paksa korg. Aku mintak maaf awal awal jika ada terasa apa apa, mintak maaf sgt sgt. Andai ada hutang aku pada korg, mintak! jgn lupa tu! hahahaha.

Welcome back my readers! i love u!

8 comments:

Inani Hazwani said...

Love u too kak Rara. Awww :D

YieN said...

Keep it up n chaiyok2~~

Fiqah Feeona said...

Welcome back! Huhuhu...

nuyui a.k.a miss YUI said...

heee.. good luck kak..

Yana Libra said...

saya pun dah lama dtg blog ni..dr 3 thun lps kot? huhu..pastu sethun tak aktif blog sbb ofis block...skang ok..cuma fb je kena block..hehe

PinKy MoMMa said...

kenapa ramai cakap welcome back hahahahahah..rara yang baru lain eh? kofkofkof #TrademarkRara

::EIDA:: said...

gogogogo rara #TeamRara HAHHAHAHHAHAHAHHA

aRz MoHa said...

Teruskan berblogging momra, teruskan berblogging walau apa pun berlaku. Teruskan berkongsi dan bercerita. Semoga memberi manfaat pada pembaca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...