12 January 2016

Wedding Of The Year Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin

Kenapa aku mcm tak tau yang Sam bercinta dgn Syatilla Melvin ni? Alamak, kuno nya aku! kesiannyaaaaa, yelah kan, myb sbb tak de dgr gossip pasal dorg sgt pun, yg aku dengar cuma Fazura je PERASAN mcm dia bercinta dgn Sam, hahaha, adoii lawak lah Fazura, kesian dia.

Pelakon, Shaheizy Sam,34 dan Syatilla Melvin, 25 umum akan berkahwin pada 8 Februari ini dan menerima tajaan keseluruhan berjumlah RM25 juta sekali gus menjadikan majlis perkahwinan mereka sebagai 'wedding of the year'.

Tup tup dah nak kawen dah 8 Feb ni, huaaaa nak nangis, dah lah aku suka gila Sam! btw Tahniah Sam dan Syatilla, pandai dia buat pilihan. Syatilla pun dh bertudung kan, mmg cantik sgt, tak makeup pun mmg cantik. Tahniah tahniah, tazabar nak tgk Wedding of the year ni! huaaaa.

5 comments:

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

wahhh. Aina pun baru tau lepas baca entry akk! Omg nampak ketinggalan di situ. Heheh.. Tahniah buat mereka berdua.Smga urusan diorg di permudahkan. Suka tgk Syatilla ni, cantik sgt. =)

Inani Hazwani said...

Sama lah kak Rara. Tak dengar pun pasal dorang bercinta tahu tahu dah nak kahwin.

Bunda_nora said...

owh yer ke...dorang bercinta ke...baru tau, pandai dorang simpan...tak heboh2 sangat...Shatila yang tengah meletop drama Sha Shah tu kan...owh..jadi betullah dia dah memang pakai tudung...

::EIDA:: said...

aku pun stress! HAHHA. tapi kan, Sam bagus kan ... diam diam dia bercinta. xcanang pun!

emalin mohd said...

Tahniah buat Sam & Syatilla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...