10 January 2016

Weekend yang penuh dengan ..............

Busynya rasa minggu ni, tak rehat langsung, minggu ni dpt banyak juga order dr cust, hari sabtu haritu 60biji mini pavlova, satu biji pavlova XL, sebelum tu Khamis ada org order 20biji mini, 1 brownies nutella, kira sepanjang minggu lepas, kerja aku bakingggg je lah. mmg penat gila aku rasa, minggu ni aku nk off amik order Pavlova, minggu depan baru ON balik. Badan pun tak boleh nak paksa sangat kan, Kang dia merajuk, lagi kesian kat diri sendiri.

pavlova pink, requested by cust
Semalam pg dah bangun, pagi tak pagi kul 9am jugak, bangun bangun terus gosok baju, dah tu gerak ke taman kosas, then selayang, delivery pavlova cust, jalan jem gila! Ya Allah, sbr jelah. korang ni sume nak kemana ni? jem sesaja jalan tu! lepas ke Selayang, terus ke Nilai, jiran buat aqiqah anak dia, sejam lebih jugak dr selayang ke nilai, aku mentido je dalam kete, laki aku drive, hahaha. Kesian dia.

selfie pakai hp ibuu.hahaa

Petang balik dr nilai, terus ke Food Review, Pancake Krabi Noah! pancake Krabi kat Malaysia okay! lepas ni xyah g krabi dah. hehehe. Tapi kena gak g Krabi, pulau dia best best. tapi kalau terliur nak makan pancake, boleh datang sini, sok aku update kat blog okay! hehe.


kul 7pm kami pulang ke sarang, baru nak lepak lepak, adik ipar aku masuk bilik, " jom g makan " errrrr alaaaa xnk penat, tapi dia ajak jugak, ajak gak keluar, ok lah ok lah, best gak jalan jalan. hahaha. last last sampai lah ke Avenue K, lepak makan kat Wondermama X, errrrr sampai melayan Princess dgn Zahra, Ya Allah nak pitam rasa, kejap baik, kejap gaduh, kejap jerit, mcm 10 org anak.

Mama in law and shuben
Harapan nak diet hilang mcm tu saja. hahaha. aku mkn spaghetti apa ntah namanya, lupa sudah, tu share dgn Princess, tp Princess mkn sorg, aku cuit cuit sket je. sabar jelah. hahaha. dah penat berlari lari dan mengejar, 10.30pm balik rumah. penat gila rasa! sampai rumah layan Dilwale. hahahaha. #demamDilwale x habis lagi, harini nak tgk lagi lah. haha

Zahra Imann
Dan harini aku OT, kena bawak budak tecik ni, sbb papa dia xde, ptg ni balik terus kena buat pavlova, utk delivery esok, then rehat! huaaaa mengantukkk, mcm nk tidur je rasaa. ok lah, sekian repekan harini. bai!

7 comments:

emalin mohd said...

Jadual sebagai mak memang super hectic terutama hujung minggu..

Ayu azmir said...

Comelnya ibu dgn anaknya... rezekikan... apepun s3moga rezeki semakin bertambah 2 lagi

Rizziela said...

sedapnya Pavlova.. lama dah x makan pavlova

Yana Libra said...

supermom ni..hehe..

menarik pancake krabi tu..nk tau katneee...

ameris said...

giler padat jadual rara...

Sohoque said...

Huh pancake krabi?? Kat ner tu?

LM said...

Penuh jadual rara

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...