19 February 2016

Pencuci Muka Organic Untuk Pesakit Eczema

Paula's Choice 99% Natural


Bila kita ada penyakit allergic or eczema, ianya sangat lah menyusahkan hati, kita tak boleh nak guna produk sembarangan, produk mestilah natural, kalau boleh organic. If guna produk yang ada bahan kimia, akan worse kan lagi allergic kita.

Harini nak cerita 1 produk iaitu pencuci muka yang 99% natural untuk korang. PAULA'S CHOICE, natural clensing gel yang sesuai untuk semua jenis kulit, tak kira lah ada eczema ke, takde ke, kulit kering ke, kulit biasa ke. Semua sesuai.


Cleansing ini berbentuk gel, texture ringan dengan bau natural yang wangi. Bukan wangi seperti ada bahan kimia, tapi wangi yang natural gittew~ hehe. Lepas aku guna, aku rasa produk ni sangat sesuai untuk kulit yang kering, kerana lepas kita mencuci muka, kulit kita rasa lembut je, seperti ada moisturizer.

Bahan-bahan dalam cleansing gel ini adalah terbukti selamat selamat, dan effektif. Sesuai sangat untuk mereka yang sangat sukakan produk yang natural.


Apa yang membuatkan pencuci muka ini unik? walaupun ianya organic dan natural, ia boleh menanggalkan makeup dengan mudah dan cepat. see muka aku lepas cuci tu, rasa sangat bersih dan lembut, suka sangat! Cleansing ni juga sesuai digunakan untuk baby kita, yelah, natural kan, so no worries!

Produk ini sesuai untuk :

Eczema, Extra Sensitive Skin
For All Skin Types
Soothes sensitive skin
99% natural ingredients
As seen in the well-know magazine, Martha Stewart Living

Cara menggunakan cleansing ni senang je, basahkan muka, picit sikit di tapak tangan, dan gosok seluruh muka dengan lembut, If nak remove heavy makeup, cuci muka dua kali sehingga bersih muka dr makeup. Then lap muka dengan kain bersih. Tadaaaaaaaaaa~ hehe


Harga untuk 200ml EARTH SOURCED PERFECTLY NATURAL CLEANSING GEL ialah 

Rm138, 

tapi untuk reader blog www.safurara.com, korang boleh guna code " Safura20 " untuk dapatkan diskaun Rm20 untuk pembeli kali pertama. ( tiada minimum order ). Code ini valid sehingga 31 Dec 2016 tau! so cepat! Boleh ke www.wortheecosmetics.com untuk beli clensing gel ni. okay!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...