23 March 2016

Nampak lebih ayu dengan Bubble Shawl

Shawl tak perlu gosok


Dulu aku pernah jual shawl yang tak payah gosok, yg tu mmg instant, mmg best, kain berat, mmg tak payah gosok, aku suka gila, tapi tulah, tudung ni bermacam-macam kan, lepas tu terus dia hilang ditelan zaman, ecehhhh. hehehe. Then keluar pulak shawl lain, Hanis Zalika lah, apa lah, tp semua tu aku x minat, sbb kena gosok, so aku stick jugak dengan AJ, sbb AJ design dia cute cute, aku suka design yg cute, mst mcm teruja nak beli.

Then dalam last month aku jalan jalan di jualan puspanita kat sini, aku tengok ada org jual BUBBLE SHAWL. aku like, wahhhh bestnya kain dia, ada biji biji mmg mcm bubble lahhhh! seronoknyaaa! then tanya harga, mahalnyaaaaa. sampai rm36, aku tak terus beli, tunggu dulu.

then pergi lagi, murah sikit, rm30, then tunggu lagi, hahahaha. kenapa kena tunggu? yelah, ramai orang jual, makin murah lah dia, dan design pun makin banyak. hehehe. Tapi aku cuba dulu beli selai. Hoi mmg best kain diaaa, mmg tak payah gosok dan tak jarang pun. Sesuai ni untuk bawak travel.


Ni shawl owl yang aku beli memula, mmg best sangat, design owl lak tu, mmg kesukaan aku lah. hehehe. Lepas tu terus aku rasa nak beli banyak banyak dan jual pulak kat korang. aku jual murah murah jeeee. hehe. lepas lah upah meredah panas, minyak dan parking. Upah nk tolong pos lagi. hehehehe.

Shawl Tak Perlu Gosok


Kadang-kadang korang nak pergi travel kan? tp payah sbb risau tudung nak kena gosok lah segala. dengan bubble shawl ni, tak payah susah susah wehh. mmg tak payah gosok pun, lepas basuh, sidai elok elok, lipat elok elok, then masuk beg, tak payah gosok! Eh lagi satu! bila pakai shawl ni nampak kita lebih ayu tau, tahu tak! hahaha.

Adik aku si Kakcik tu, dia marah tau aku pakai AJ, sbb aku suka simpulkan bahagian depan tu, dia tak suka lah. hahahaha. mcm makcik dia kata, then bila aku dah bershawl balik mcm dulu, suka sangat lah dia. hehehe. Baru lah cantik dia kata, ermmm yelah yelahhh. hehehe.

Bubble Shawl aku pun dah tak banyak dah, sikit je ada. kat bawah ni contoh yang aku jual, if korang nak, boleh PM or Wasap aku tau! hehehe


Ni pakai bubble shawl dengan baju kurus play no more, baju pun ada lg, tapi tak sempat nk snap pic. baju ni pun best gila, xpayah gosok. hahahahaha. senangnya kije kooo! hahahaha.

5 comments:

idzwa kamaruddin said...

tantek!

nayfatimah rasyid said...

cantik juga

Allene typicalmommy said...

cantik... wide tak ra? berapa RM??

Chekgu Azrine said...

Xsaba nk pakai yg akk beli kt sis tu..esk akk byr ye rara

DRAMATIC UNIQ said...

memang lah senang tak payah gosok kan.. ce cipta banyak2 lagi baju seluar shawl kain apa semua tak payah gosok.. senang keje aku.. hahahahaha..!!

*tapi gi keje lambat gak.. camne tu.. kikikikii.. sila jangan ikut contoh tauladan tak elok ni ye.. :p *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...