01 March 2016

Printcious - Idea Hadiah Hari Lahir Untuk Suami atau Kawan-kawan

Idea Hadiah Untuk Suami


Masalah kita isteri isteri ni tiap-taip tahun mesti adalah hadiah hari lahir suami kan. Aku mmg ada masalah tu tiap tiap tahun. hehehe. Sokmo lah asyik nak fikir, apa nak bagi ni, apa nak bagi ni. huaaa. Tapi aku takde masalah besar sangat sbb laki aku jenis tak kisah dan sentimental value dia tinggi, if kita bagi anak patung ke, apa ke, dia akan simpan sampai lunyai. hehe.

Tahun ni aku macam dah tau aku nak bagi dia apa. haha. Aku nak bagi dia custom made casing handphone. hehehe. custom made maksudnya ko leh design mcm mana pun ko suka, nak letak gambar ko ke, anak ko ke, sape sape ke, kira boleh lah. Aku nak design letak pic aku besar-besar, so then hari hari dia boleh tatap pic bini dia. hahaha. bijak tak aku. kihkih.

Kat mana nak buat sume benda ni? meh nak cerita lagi.



Kita create kita punya gift kat sini! PRINTCIOUS!!! woohooooo~ best gila kalau masuk website dia, mcm mcm benda ada wehhh! boleh ambil design dia atau boleh je poyo poyo design sendiri, letak picture sendiri. hehe.

Antara product yang ada T-Shirts, Mugs, Cushions, Phone Cases,Ceramic Tiles, Puzzles Mousepads dan Mini Tees. Aku mmg teruja sangat lah tengok website ni, suka sangat aku benda gini. haih! mcm nak tempah semua.


Kalau takde idea untuk wedding gift, birthday kawan kawan, pun korang boleh tempah kat sini, mcm mcm boleh buat. Lepas dah design design, siap ada discount lagi. hehe.

Macam aku, aku teruja nak tempah cushion, nak letak dalam kereta, nak menyemakkan lagi kereta. hahaha. letak pic vacation kat Krabi tahun lepas, Tazabar pulak nak tunggu hasilnya. Murah je wehhh! seketol bantal Rm36 jeeee. korang tak teruja ke? hahaha.


Lagi satu yang aku suka, servis mereka ni pantas tau, if ada apa apa soalan, just tanya di customer service, chat je, mmg laju dorang balas, tak payah risau. hehe. Jom lah sama-sama tempah. hehe. Aku sertakan info kat bawah, sila lawat okay!




Nanti bantal dah sampai, aku update lagi tau! hehehe.

4 comments:

Inani Hazwani said...

Macam2 ada dekat Printcious ni. Best !

emalin mohd said...

Best tu! Ada idea sikit nak bagi hadiah kat hubby ;)

Yana Libra said...

bagus customer service tu..huhu

DRAMATIC UNIQ said...

comelnya bantal2 tu.. :)
macam nak order je tapi masa dah suntuk plak.. alaaa.. next time lah..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...