09 March 2016

Ruang Tamu PINK Idaman Hati

Tadi nampak orang share gambar ruang tamu ni kat timeline FB, mula mula aku buat tak tahu je, tapi bila godek godek. alahaiii best nyaaaa, lawanyaaaa. Terus aku rasa mcm nak share kat sini. Nanti agak agak dah pindah rumah, leh rujuk gambar ruang tamu idaman ni. hahahaha. Ada yang nampak simple. ada yang nampak sarat. Aku suka sgt konsep konsep modern cm ni, english english style pun aku suka. haih! Berangan jelah kerja aku. hahaha. Jom berangan sama sama nak?

Aku suka yang ni sbb nampak simple and nice sangat! tapi sofa tak nak putih pelisss, boleh pitams mak! hahaha
Agak-agak rumah aku kalau buat mcm ni mcm mana eh? hahahaha. nice kan, tp xleh, rumah aku kecik sgt.
wall mmg nak buat mcm ni.
serabut
niceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
LOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
OK NANGES!!!! 
kalau boleh nak dinding gitu. design cm ni pun lawa gak.
PALING WIN! aku paling jatuh cinta dengan yg ni! kenapa eh, nampak combination PINK + Hijau tu sangat NAIK! huaaa ok nak yg mcm ni tauuu! papa sila take note! hahahaha. Langsir dgn chandelier  tu, kenapa sweet sgt!

9 comments:

Chekgu Azrine said...

Akk pun rasa teruja plak tgk..hahahah

babYpose said...

Suka yang first tu :)

lieyalatif said...

mmg cantik rara...kene sgt2 ngan jiwa keperempuanan gitu..... tenang ajek dan yg paling penting deco kaler die tu buat suasana tenang....

Yana Libra said...

pink nyeeee..huhu

Yana Libra said...

pink nyeeee..huhu

Miss Moon said...

alahai, comeynya pink cam ni

CikNaa said...

gambar 1st tu cantek!

Eka Tikah said...

kite tak suke sangat warna pink. tapi bila tgk ni, eh trjatuh cinta pulak. hahaha ><

DRAMATIC UNIQ said...

memang cantik dan sweeeeeettttt...!!
tapi kena pandai match dengan colour lain la kan.. atau mix match dengan colour putih.. baru nice..

kalau semua pink je.. pening wooo..!! hahahahaha.. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...