11 March 2016

Sampai sudah bantal custom made syok sendiri aku dari Printcious

Hai korang! ingat tak entry tentang idea hadiah dari Printcious haritu? Aku dah dapat tau bantal yang aku tempah tu, whoaaa teruja gila aku, memang lah memula aku tazabar nak tunggu, tapi tetiba lepas tu dah lupa dah, hari selasa haritu sampai, PANTAS sangat servis dorang ni! bagus bagus!

Nak tengok tak bantal aku tu mcm mana? meh nak tunjuk. hehehe.


• Material : 100% Polyester
• Dimensions : 40cm x 40cm Square with 20cm x 20cm printable area.
• Weight : Approximately 350g.
• Hidden zipper enclosure.
• High durability machine washable cover.
• Inner microfiber cushion included.

Best sangat bantal ni sbb besar, aku nak buat letak dlm kereta sebenarnya, tapi boleh pulak si Princess tu gaduh dengan aku, dia nk buat tidur, habis lah kena ailio basi. haih!

Tapi takpe, if kena ailio basi, boleh basuh, sbb dia washable. Gambar tu kalau korang nak tau, bukan jenis yang print-print lekat lekat tu, so kalau basuh, gambar tu takkan hilang. best kan!

hidden zip

Aku saja pilih gambar masa di Maya Bay dulu, nak abadi gambar tu, hari hari boleh tengok, rindunyaaa Krabi, dan lagi satu gambar Princess, Raya 2015, aku suka sangat baju yg dia pakai tu. hehe. So korang tunggu apa lagi? sila pergi tempah korang punya pulak! MIL aku pun suruh buat dia punya. hehe. Ni nak tempah lagi 3 bantal. Cepat tau korang!

Printcious 100% satisfaction, made to order, fast delivery.

8 comments:

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Comelnyaaaaa... Sangat cantik dan kemas

idzwa kamaruddin said...

Yeayyyyyy tantek sangat!!

anajingga said...

yeay samalah rara, kak ana pun ambil bantal dan kali kedua pun tempah lagi bantal dengan printcious.com, puas hati sangat dengan servis mereka ni kan :)

kisah earty said...

Wow..menarik ni..nnt nak try gak r..

Sally Samsaiman said...

Sally pun buat bantal jugak kak! hahahaha...rasa macam sayang nak letak kepalaa haaa....kekdahnya end up la jd perhiasan! :P

ameris said...

adussss... gugur jantung tgk. nakkk jugakkk

Azlinda Azman said...

lawa tengok bantal tu :) jgn mimpi krabi tiap malam

fazilzura said...

cantik nyeeee...

pnh dpt adiah bantal printed gini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...