Image and video hosting by TinyPic

05 March 2016

Viral Wedding Dress Anzalna Barbie Mariposa, Kek, dan Baju Raya

Hoi sejak kecoh pasal wedding dress Anazalna haritu, ramai sudah yang buat design dress tu as inspirasi. hehe. Paling teruja bila ada yang design atas kek! mmg hebat ah korangggg!!!

Memula masa aku tengok wedding dress Anzalna tu, aku like cantiknyaaa, dah lah Anzalna tu mmg cantik. kurusssss. Pelamin dia semua kena dengan baju, dengan gaya dia. ahhh suka lahhh! Kenapa yang tak ditaja ni lagi boom dari yang ditaja 2.5J ni. #ehh. hehe.


Aku rasa Anzalna inspire dr dress yang ni, cuma dia tukar kaler jadi pastel. Anzalna ni mst orang jenis yang sweet sweet kan, dah lah dia tgh meletop dengan cerita Memori Cinta Suraya tu, then lawa pulak tu. mmg cepat sangat lah viralnya kan.


Paling tak tahan siap kain cotton dah keluar siap corak daun daun, haha. korang ni terus cetak malam tu jugak ke mcm mana ni. haha. Anyway mmg lawa! aku pun mcm dah terjebak ni. Tahun ni buat dress jelah pakai raya. hahaha. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. Uishhh siap terus keluar kain cotton. Memang lawa kan Anzalna punya dress tu. Lain daripada yang lain :)

    ReplyDelete
  2. haha//mmg viralkan skang..bila nak baut pavlova corak camtu lak? hehe

    ReplyDelete
  3. Akk pun suka sgt dress anzalna tu...

    ReplyDelete
  4. ra ko tak nak pavlova corak tu ke hahahahaha cantik ooo

    ReplyDelete
  5. suka tengok baju wedding anzalna tu. comel :D

    ReplyDelete
  6. boleh saya tahu kat mana akak amik gambar kain cotton tu please ��

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com