Image and video hosting by TinyPic

01 March 2016

WAKEUP WAKEUP!

Assalammualaikum korang! Dah masuk 1 Mac 2016, tak payah cakap lah takat mana masa tu berlalu, mmg sangat pantas, puasa pun lagi 100 hari. Aku tak tahu mana mood aku pergi, tapi tu lah, mood tengah swing swing ni, swing sbb fikir risaukan puasa aku yang masih ada 5 hari untuk diganti. Lately badan aku mcm penat sangat. Tapi aku still push baking lagi. Sampai laki aku pun cakap, dah lah tu, rehat lah. hmmm.

Kalau ikutkan hati, semua benda aku nak buat. Hahaha. Tapi tak terdaya. Harini aku start menulis balik. ( taip entry ) kalau tak, mst mood takkan sampai sampai. dah lah banyak entry yang nak kena siapkan ni.

Satu je aku tak suka bila aku rasa mcm ni, bila rasa mcm ni, mula lah aku nak balik Ipoh, asal mood swing je nak balik ipoh, asal xde mood je nak balik Ipoh, rasa mcm nk balik Ipoh naik train or bus lah, saje nak bawak Princess, dia tak habis habis teringin nak naik bus. haha.

okaylah, nak breakfast jap. minum milo cicah biskut jelah. esok nak g mkn roti canai banjir. ermmm dapnyaaa. bai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. untung la boleh lari ke ipoh..akak nak lari mana nie? kekekee..

    ReplyDelete
  2. Suka statement dekat atas. Eh, da masuk March '16 dah. Cepat betul. Hehe!

    ReplyDelete
  3. busynye..rehatlah satu dua hari dari buat apa-apa, mana tau rasa lega pastu kan

    ReplyDelete
  4. pi holiday ra...resort² dlm hutan ke, laut ke..tenang fikiran woo... :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com