Image and video hosting by TinyPic

04 April 2016

BAKING SAMPAI DEMAM!!!

Hai korang! Sihat ke? Lama mcm tak menulis, busy bebenor kekdahnyaaaa. Last week hari hari aku baking non stop, sampai aku demam. gila lahhhh! aku tidur hari hari 2am, 6am dah bangun balik. Sampai office tak boleh nak tidur, kena sampai buat kerja hakiki, sambung update blog tertangguh, mcm mcm benda kena buat, serius aku mcm nak gila, tapi mana mau larik, kena jugak buat!

Sampai lah Rabu tu aku serius mmg down terus, mmg mlm tu terus rasa x sedap badan, sbb balik dr event KFC, terus baking pulak. mmg buat kerja gila. Tapi aku gagah jugak siapkan order sbb cust dah bayar.

Then Jumaat tu mmg aku totally demam! serius tak larat, mlm tu mmg aku melepek jelah, tapi boleh gelak gelak lagi tengok Running Man. hahaha. Ramai gila marah aku, tapi aku nak buat mcm mana, serius bukan baking sampai nak kaya. hahaha lols. tapi aku tak reti nak tolak order, kesian kat kawan kawan, Tapi yelah, lepas ni pandai pandai lah aku manage betul betul.

Last order smlm.
Yang paling sedih Princess lah, dah lah papa dia pun busy, aku pun busy, kesian sangat, hurmmm. Maafkan ibuu Princess, nanti ibuu tebus balik semua ye. Tebus jangan tak tebus! hahaha.

Harini aku dah siapkan semua order, dan minggu ni aku tak nak buat apa apa, eh ada jugak buat order, Tapi untuk Fun Day Gojes Morib nanti, dorang punya order pun boleh tahan jugak tu! hahaha. Tapi takpe lah, yang tu esok aku mula buat, harini nak rehat rehat dengan Princess.

Aku mcm tak sabar lak nak g Morib, nak rehat rehat, nak lepak lepak, layan Princess main pasir, main team park, malas fikir pasal apa apa. haha. Aku jarang nak demam skrg ni, kalau dulu ye asyik demam ni, skrg ni kalau demam, maknanya badan aku betul betul x cukup rest. Tapi kenapa tak kurus kurus pun, tu aku pelik tu. lols.


Eh tapi seyes lah, tak sabar nak pergi Morib, aku tak pernah tau sampai sana! Kesian kan, org dah kesana berkali-kali, aku x pernah g sana. Aku nak g awal awal pagi sabtu tu, biar sampai awal. leh lepak lama-lama sikit, apa apa aku update korang ye. hehehe.

TQSM semua cust yang sudi order Brownies dan pavlova, terima kasih banyak banyak. Yang nak order, Boleh WA rara okay! kita tengok slot available ke x, sbb tak nak amik banyak banyak dah. hehehe.

budak ni punya order rupanyaaaa. hahaha.
IG @sugarlandbyrara
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. Semangat tu membaking sampai demam demam. Jaga diri kak Rara :)

    ReplyDelete
  2. selamat b'cuti..! rest puas2, k!

    ReplyDelete
  3. nampak mnyelerakan sgt2.. tp tgh diet ni.. hihihi

    ReplyDelete
  4. Haha..ku pernah gak baking smpi demam2 n tertido tgu kek bako..seb baik bunyi ting oven ku sedor..klu tak mau hangus kek ku

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com