Image and video hosting by TinyPic

05 April 2016

Bila kereta suruh tuan JALAN KAKI

Aku dah cakap kat laki aku last week masa aku pergi pos barang kat pejabat pos, kereta macam tak boleh start, sangkut-sangkut, laki aku kata, ermmm boleh lg tu, boleh lagi, lepas aku kena, laki aku pun kena jugak sekali lg Jumaat lepas, tapi paksa lagi, boleh lagi ni boleh lagi.

Last-last harini betul-betul dia tak nak start dah, kebetulan aku pergi tapau makan kat kantin depan, masuk kereta nak start ' ekkk ekk ekk ekkk ' mati, mmg tak boleh start, masa tu mula lah perpeluh semua dahi dahi, aku dah lah lambat, ada meeting kul 10am, geram sangat aku rasa ni!

Aku tetiba mcm menyesal pulak g beli nasi lemak kat kantin tu, dah lah asalnya nak pergi beli kat pantai dalam nun, lg jauh. kalau lah aku pergi sana tadi, mantiklahhh.

Aku terus call laki aku, sikit lagi, sikit lg nak nangis tau takkkk! huaaaa. aku dah lah tak boleh benda benda gini, call dak opis mtk tlg tengokkan, mmg tak leh buat apa, dorang mampu tolak kete masuk parking kt tepi tu jelah, so tersadai lah kete aku kat kantin depan tu.

huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Berpeluh-peluh aku jalan kaki naik opis, dah lah kantin dengan opis jauh, kena naik bukit, naik tangga. hahaha. Laki aku boleh cakap, sabarr sabarrr istigfarrr, yang aku dah nak ngamuk dah ni. Tu mintak duit lagi lah tu, haritu servis kena rm600, ni ntah bape lg kena. kena tukar battery. ermmm bertabahlah.

ok lah, nak masuk meeting. bai! Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. rasanya spark plug pun kena tu kalau sangkut sangkut...

    ReplyDelete
  2. aduhhh masuk meeting dalam keadaan berpeluh..arghh x best!

    ReplyDelete
  3. hurm ada masa benda2 mcm nih pantang dgr tuannya berduit sikit..mulalaa nak problem sana, problem sini..=.='

    ReplyDelete
  4. ritu pon kena jugak..nasib masih kat rumah.. dah nangis dah pon..hehehe.tp masalah bateri..ingat pakai bateri kering..rupanya basah.. hahaha..xpernah topup air langsung.. hambikkkk kau...

    ReplyDelete
  5. OK...i feel what u feel, HEHEHE... battery out kot tu...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com