26 April 2016

Cara Hilangkan Eye Bag dan Dark Circle Dalam Masa 5 Minit

Dhafia Active Beauteye Serum


Macam-macam sangat produk sekarang ni kan, nak tegangkan kulit, nak sihatkan kulit, nak menaikkan seri, mcm mcm sangat. Ada jugak orang kata, sampai tak tahu nak pilih yang mana. Errmm jangan lah sampai buntu, firstly, korang kena tahu, masalah korang apa? dan apa yang korang ingin rawat.

Dan juga, korang nak sesuatu rawatan tu dalam jangka masa yang panjang ke, or nak cepatttt je mcm aku? hahaha. aku kalau boleh, semua benda nak cepat, semua benda nak pantas, tapi pantas dan selamat, bukan pantas tapi ada side effect, nammo nammo yew~ hehehe.

Okeh, nak tanya, korang ada masalah eye bag? dark circle? kulit kedut? okeh, sini ada penyelesaian kepada masalah lingkaran hitam bawah mata, masalah eyebag. Yang bestnya, produk ni boleh solve masalah korang dalam masa 5 minit sahaja! itu dinamakan, Anjakan Paradikma. hahaha.


Cara pantas untuk menghilangkan dark circle atau lingkaran hitam bawah mata


Kita ni kalau ada dar circle yang teruk tu, mmg nak keluar rumah pun segan kan? kena tepek bedak dulu, pakai concealer dulu baru lah rasa yakin nak keluar rumah, samalah masalah aku pun, serius tak yakin, so kena lah buat sesuatu, Produk Dhafia Active BeautEye Serum adalah produk yang boleh membantu korang yang amat mementingkan kecantikan dan tampil lebih muda dan berkeyakinan.

Produk ini dapat membantu pengguna merawat Kedut Bawah Mata, Eyebag, Lingkaran Gelap, Kedut di Dahi dan ianya juga bertindak sebagai agen Anti Penuaan. Formula hebat dari U.S.A dan Canada terbukti berkesan merawat masalah mata korang kurang dari 5 Minit sahaja,


Kelebihan Produk

1. Anti Kedut
2. Lingkaran Gelap
3. Lebam Bawah Mata @ Eyebag
4. Anti Penuaan

Serum Beauteye ni agak creamy, texture dia pekat, cara guna sangat senang :

- Bersihkan kawasan yang bermasalah terlebih dahulu keringkan,
- Ambil sedikit dan dap-dap sahaja kawasan yang diingini dan biarkan hingga resap dan kering.
- Then makeup seperti biasa.

( Amat digalakkan untuk digunakan pada awal pagi dan sebelah malam sebelum tidur )

1 tube Beauteye Serum ni ialah 15ml dan boleh tahan selama 3 minggu atau lebih, bergantung kepada cara korang consume.

Keberkesanan Produk ini boleh boleh dilihat dalam masa kurang dari 3 Minit , tapi untuk keberkesanan jangka masa panjang haruslah digunakan dengan kerap dan konsisten. Lelaki dan wanita boleh guna okay, jangan risau, kucing je jangan guna, bahaya. hahaha.

Golongan Yang Sesuai Menggunakan

- Para wanita atau lelaki yang sudah menjangkau umur 30 an keatas

-Digalakkan digunakan bagi yang ingin merawat masalah kedut bawah mata, eye bag, lingkaran gelap, garisan halus dan anti penuaan.

- Juga pada wanita yang masih muda dan selalu mempunyai masalah tidak cukup tidur (Mata Sembab).

Harga :

PROMOSI Pelancaran 30 Hari Dhafia Active Beauteye Serum 

Untuk 2 Unit HANYA Rm120/130SS & Free Postage 
(Dari Harga asal Untuk 2 Unit Rm220/230SS Tidak Termasuk Postage)

Untuk 1 Unit HANYA Rm70/80ss & Free Postage 
(Dari Harga asal Untuk 1 Unit Rm120/130SS Tidak Termasuk Postage)

Boleh visit :

dhafia.com
beauteyeserum.dhafia.com

untuk maklumat lanjut, atau, terus hubungi

013-5961769 / 019-3703661

Jangan risau tentang bahan, semua natural, dan produk ini telah didaftarkan dengan Notifiakasi KKM 160401225K.

5 comments:

Inani Hazwani said...

Ok nak try. Nani ni memang dari jauh orang dah boleh nampak. Hahahha !

umi adam faris said...

baguslah produk. semoga murah rezeki

rossi rossa said...

Comey rara....

hilangkaneyebag said...

boleh try ni hehe

jida said...

malunya kalau mata panda jelas kelihatan sampai anda yg menegur..baguslah kalau ada cara untuk atasinya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...