27 April 2016

Demam Ada Apa Dengan Cinta - Kenangan 14 Tahun Lalu

Ada setengah orang tak tau pun ni cerita apa, ada orang tak suka pun cerita ni, ada orang tanya, kenapa suka sangat cerita ni. hahaha. aku pun x tau, yang aku tahu, aku sangat addicted dengan cite ni dulu, susah jugak nak move on dulu, hahaha. nasib xde Fb masa zaman tu. kofkofkof.

Ada Apa Dengan Cinta, yang mula-mula dulu masa tu aku 15 tahun, form 3, habis semua poster puisi Rangga aku tampal kat dinding bilik, gambar Rangga, Gambar Cinta, semua hade, puisi semua hafal, lagu OST semua hafal! ko mamphu? hahaha.

Nasib PMR tak lingkup. hahahaha.


Bila tetiba ada viral pasal AADC 2, aku lah orang paling over xleh tido, huaaa mcm nak nangis, dapat tengok rangga dengan cinta balik, huaaaa. Kejam sgt tau korang ni, kenapa lepas 14 tahun baru nak buat sambungan. kenapa???


Entah kenapa aku suka dengan 5 sekawan yang sangat cute ni, dengan Cinta yg sweet sweet, comei, pakaian dorg masa tu aku rasa mcm dah cun habis dah. Rangga? dengan rambut, raut wajah, pun sweet jugak, blerrghhhhhh~ mencik! Tengok x bilik study dorg kat sekolah tu, best kan ada bilik gitu!

Tadi ada nampak kwn aku dah tgk, tic VIP kot, tetiba rasa mcm, errr untuk blogger takde ke? kejam! takpe, xde utk blogger pun xpe, esok aku g tengok sendiri! tunggu lah aku beli tix! Tadi dah tanya laki aku, " sayang jom teman eb tengok AADC 2 esok " pas tu dia kata, xde cite lain ke? ermmmm xde xde, layan lah permintaan isteri ni! hahahaha.

Tapi xpe, apa apa pun yang penting aku dah beli tix, laki aku kena gak teman esok, hahahaha. lols. Dia kata charge power bank siap2, dia nk tido, sabar jelah. lelaki kan, mana nak layan cite cite gini, takpelah, teman aku pun xpe, hahaha.

Jumpa korg esok di panggung ya!

6 comments:

NUNU EERA said...

nak pakse sheben kite jgk la mcm ni.. haha..
tggu review rara tau nnti. review kt fb dlu tau.. jgn lupe.. hehe

Mera Hussain said...

banje kita tiket jugak kak rara.. tak dapat pabloba pun takpe la.. asal dapat tiket free.. hahahahhaha

mama tisya said...

org lelaki mmg tk brp suka layan...hehe...pg td br jmpa rangga & cinta hehe

lieyalatif said...

ooo tka sangka ko antara fans rangga ni yea rara.....


sila percaya...akak takpenah langsung tgk citer nie hahaahahahha....org dok viral2 kat fb tuk sekuel ke due ni pun aku blur2 alang hahaahahah

Irna Nurasikin said...

kalau kita dekat,boleh join tgk sama2...

Cik Puan Eka said...

tak tgok g kak pora. Rasa nk pi tp sian adra lak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...