Image and video hosting by TinyPic

07 April 2016

Dewan Perkahwinan Felda D'Saji Puncak Jalil

Pakej Lengkap Perkahwinan Murah


Tahniah buat Felda D'Saji di atas Kolobrasi dengan Yayasan Jabal Nur untuk venue perkahwinan yang ke 12 di Komplek YJN. Komplek YJN ini terletak di Puncak Jalil. Makanya, untunglah mereka yang berada dikawasan Bukit Jalil, Sri Petaling dan Bandar Kinrara, boleh buat kerja kawin di sini.


Dewan D'Mahligai adalah tempat ke 12 yang diuruskan secara ekslusif oleh Felda D'Saji, dengan ini menjadikan Felda D'Saji keterer yang mempunyai venue perkahwinan terbanyak disekitar Lembah Klang. Wooohooo *clapclap!

Sejak Dewan ini diwar war kan, lebih dari 20 tempahan telah dibuat dari pelanggan, korang cepat tau! boleh book secara online juga, tiada masalah.


Untuk korang yang ingin buat sebuah majlis perkahwinan yang sederhana, Dewan D'Mahligai Komplek YJN ini boleh memuatkan sebanyak 400 orang pada suatu masa. Dewan ini lengkap dengan penghawa dingin, tempat letak kereta PERCUMA, 2 lif, bilik persalinan dan bilik menunggu VIP.

Yang paling bestnya, di komplek YJN ni, terdapat 80 bilik hotel untuk kegunaan tetamu yang ingin menginap di situ. hah, senang lah kalau ada opah ke, atuk ke, sedara mara jauh jauh tu, tak payah menyewa jauh-jauh, dalam komplek tu je boleh sewa skali, Ya Ampun, serius memudahkan kita.


Bilik Solat untuk tetamu, dengan tempat mengambil wudhu pun disediakan, plus sangat selesa, ada cermin besar tau! kihkih. Senang tak perlu berkejar-kejar nak cari tempat solat di luar.

Katering Makanan Sedap dan Murah di Lembah Klang


Kalau nak diceritakan bab makanan dan menu dengan D'Saji, aku rasa mmg katering lain kalah lah. #oppsss. Tapi dengan pengalaman yang aku ada, dah 2 kali aku pergi event Felda D'Saji, makanan dorang mmg terbaik! memang semua sedap sedap belaka. InsyaAllah sangat berbaloi untuk korang.

Petang tu kami dijamu dengan menu di bawah ni, ada bihun sup, satey, roti jala, ketupat rendang, buah, kuih cucur badak, serius mmg sedap, cucur badak tu bapak ah sedap!!!! ehh geram lak bila ingat balik. hahaha.


Menu Meja Pengantin


Untuk menu meja pengantin pun adalah sangat menggiurkan aku. ermmm nak kahwin lg boleh ke? nak sanding je dengan laki aku semula. hahaha. Weh, menu atas meja pengantin skrg ni dah takde udang panjat tau, Udang GALAH tau skrg ni! hehehe. Jom tengok menu kat bawah.


Ayam Golek Percik


Nasi Minyak


Siakap 3 Rasa


Buttered Prawn


Tapai Aiskrim + Buah

InsyaAllah dengan khidmat yang Felda D'saji sediakan, korang akan berpuas hati, yang penting pakej ni amatlah MURAH! Pakej perkahwinan LENGKAP yang murah. Sangat murah bagi aku. Mana nak dapat kat KL mcm ni.

Okay untuk recap balik lokasi lain Felda D'Saji, adalah seperti di bawah :

1. Dewan Perdana Felda di Jalan Semarak KL
2. Dewan Merak Kayangan di Jalan Perumahan Gurney KL
3. Felda Villa di Jalan Maktab
4. Casa Heloconia di Jalan Maktab
5. Dewan Gemilang Yayasan Felda Di Kelana Jaya
6. Dewan Bankuet Menara Felda di Persiaran KLCC
7. Dewan Besar Tun Rahah Di Jalan Bukit Bintang
8. Orchard Villa di Desa Makmur Gombak
9. D'Saji KL Titiwangsa di Tasik Titiwangsa
10. Asmara Penchala di Kampung Sg Penchala
11. Kajang Perdana Avenue


Harga untuk pakej perkahwinan lengkap D'Saji adalah bermula dengan Rm25 SAHAJA! Rm28 SEORANG ye! ermmm murahhhhhh!

Pakej merangkumi pelamin, walking aisle, arch, meja makan pengantin, meja tetamu VIP, persiapan dewan, dan juga kemudahan pengantin. untuk info lanjut, boleh hubungi :

Emilia (017-419 9948), En.Sa'arizal (013-999 8046), 03-2698 8302 (Pejabat).


Alamat Felda D'saji Kompleks YJN:
Dewan D'Mahligai, Kompleks YJN
No.1 Jalan Jalil Perwira 2 off Jalan 3/155
Bukit Jalil, Kuala Lumpur


BOOK CEPAT wahai bakal pengantin sekalian. 


and last but not least, TQ adik Onie ittew sbb selalu ingat pada kakak dia ni.
TQSM onie, #inibukanjilat hahahaha.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. huhuhuhuhu leh tahannn hrga nyew

    ReplyDelete
  2. yang kat pelamin tu pengantin betul ke olok2??

    ReplyDelete
  3. Cantiknye pelamin tu , tapi kak rara lagi cantik chia chia chia

    ReplyDelete
  4. Wahhh memang selesa ni kalau buat majlis dekat sini. Makanan tu pun nyumsss :)

    ReplyDelete
  5. Ala da kawin, tp nmpk cam best je dewan ni :)

    ReplyDelete
  6. wouww..hehehe nak juga la bersading semulan dgn mr suami.fuh..best.Harga boleh tahan sesuai dgn tempat.

    ReplyDelete
  7. sedapnye mknn..huhu..benda lain x minat~ :p

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com