19 April 2016

Idea Barang Untuk Diletakkan Dalam Goodies Bag

Simple Gift Untuk Goodies Bag


Masa fun day haritu Part1 Part2, banyak jugak barang yang kami dapat dalam goodies bag, comel-comels sgt semua barang, aku rasa semua barang ni sesuai sangat untuk letak dalam goodies bag, yelah, korang nak buat kenduri kahwin ke, kenduri akikah ke, kadang-kadang takde idea nak bagi apa kan, meh nak kasi idea.

Pada aku, tak perlu lah bagi item yang orang tak guna or buang, baik kita bagi item yang orang mmg boleh pakai or makan. Lagi best, tetamu pun happy. Contoh if buat kenduri kahwin, Idea doorgift untuk teman yang rapat rapat, korang boleh bagi Pin ni, Corak dokoh warna emas ni, sangat cantik kalau pakai dengan shawl, kwn kwn korang mesti suka.

Macam masa adik ipar aku kahwin dulu, dia bg bantal cucuk pin tu untuk kawan-kawan rapat dia, comels sangat. Mmg berguna dan orang akan pakai.

Untuk tempah Pin Dokoh ni boleh follow IG doublek_label untuk menempah okay, banyak lagi design cantik-cantik, or senang, boleh WA terus owner di 012-682 3658


Lagi satu, bagi sesiapa yang suka beli item handmade, aku rasa sesuai jadikan tisu cover ni as gift, omei angat tau tisu cover ni, takde lah nampak bersepah-sepah sangat tisu tu dalam handbag kan. Kemas je nampak handbag, al-maklumlah, handbag mak mak ni kan mcm mcm hado. hahaha.


Kalau tengok IG DD sew with love ni, Needle book pon hado, ko jgn main main tau, hahaha. comei sgt nehhh! terbaik sangat idea akak ni, tak de lah pin asyik bersepah-sepah je kan. Bagus bagus, If korang nak beli, boleh stalk dulu Ig sis ni, pas tu boleh tempah hokeh!

ddsewwithlove@gmail.com
WA - 019-2678685

Lagi-lagi idea yang aku rasa the best utk dijadikan goodies ialah perfume ni, namanya Real Perfume, kalau nak tau perfume ni besar mana, dia mcm sebatang pen je tau, tp gemuk sikit. senang weh letak dalam handbag. Kadang-kadang orang malas nak bawah perfume besar-besar, ni alahai, besar pen, kalau malas lagi, tak tau lah nak cakap apa, bau pun wangi wehhhh!


Ni meh nak cerita, bawang goreng MT, bawang goreng homemade, bawang goreng tanpa bahan pengawet, tapi rasa dia, sumpah aku tak tipu korang, memang sedap sangat! mcm makan keropok, laki aku kan tengah diet skrg, asyik lah meratah bawang goreng ni, geram aku.

Aku pun makan jimat-jimat, dia boleh nak habiskan, ni mcm nak kena menempah lagi je ni. kofkofkof. Bawang goreng MT ni aku rasa sesuai untuk letak dalam goodies bag sbb dia ada dalam packaging kecik-kecik, mmg sesuai sangat letak dalam bag goodies.

Tapi sumpah memang sedap sangat bawang goreng ni, lain sangat dengan bawang goreng yang kita beli kat kedai yang rasa lilin tu. hiks.

Nak beli or tempah Real Perfume dan Bawang Goreng MT, boleh follow

Or WA 019-460 3069
projekniaga86@gmail.com

Nak bagitau lagi 1 rahsia, pekasam daging dia terbaek sangat! cepat order okay!

And last but not least, aku suggest korang bagi tuala sulam ni, serius tetamu mesti suka, tuala sulam dari Aidan Stitch ni tebal, serap air, besar, sulam pun cantik sangat. Tapi aku rasa bukan saje untuk gift, untuk korang guna sendiri pun boleh, dulu aku pernah jugak dapat towel untuk Princess, Tulis nama Puteri Imann Sophea, senang untuk letak kat taska, idok lah tertukar-tukar dengan budak lain punya. Sampai sekarang masih lagi guna towel tu tau. Design design pun semua exclusive. Boleh request korang nak yang macam mana.


Untuk menempah, boleh follow

hellovanillavendor@gmail.com
019-3634607

usha-usha dulu mana perkenan, then boleh tempah bila-bila masa je korang nak. WA je senang hokkay! Serius aku suka sangat design-design kakak peramah ni, bisness ni dia buat dengan adik dia, business adek beradik ni selalu memang menjadi jika serasi kan. Semoga terus berjaya kak Fiza! Thanks jugak sbb sudi sponsor kami tau! #muahmanyak! Semoga selalu murah rezeki lagi.

Semoga idea-idea ni membantu korang yang buntu. ecehhhhh~ hehe. and and and, TQ buat semua yang sponsor kami, TQ sangat-sangat, semoga semua murah rezeki ye.

9 comments:

alya chan said...

wow, comel sangat yang tisu cover dengan needle book tu, lain dari lain.

KiD said...

comel comel betul goodies ni...

idzwa kamaruddin said...

makin hari makin best kan goodie bag nie..

Cik Puan Mimi said...

raaa.. ko terer sgt review barang. kena menuntut ni. hahaha

CikNaa said...

kan ra.. memang berbaloi smua ni kite mmg guna..

Jueliza Jamani said...

naper lah jue nampak bawang goreng tu menarik sangat ni... ishhh sedap kalo mkn dgn bihun sup kan..

Inani Hazwani said...

Menarik jugak letak benda benda macam ni :)

Ayuni said...

pin dokoh tu cantik...

Siti Fatimah said...

wow..cantiknya. semua tu cantik.nak borong semua..tamaknyaaaaaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...