06 April 2016

KFC Super Jimat Box dan Bloggers Party Bersama Nelydia Senrose

Nak Jimat? Makan KFC


Hai korang, mst tengok haritu aku live update pasal KFC Bloggers Party kan? korang ada like tak picture aku? hahaha. Sila like ye. Aku kalau dorang ni buat party, mmg aku join lah, rugi kalau tak join sebab mesti akan ada mcm mcm games and banyak menang hadiah.

TAPI on that day, kami sangat sangat happy dan surprise sebab tetiba emcee umumkan, " berikan tepukan gemuruh kepada Nelydia Senroseeeeee " kamu pun like, errr ada Nely? seyes ke ada Nely? seyes keee? masa tengok Nely masuk, aku like, errrr betul lahhh. Cantiknya dia, putihnya diaaa, mmg cantik! Sama mcm dalam gambar. haha.


Lebih Nikmat, Lebih Jimat dengan KFC Super Jimat Box, begitu lah slogan KFC untuk promosi mereka baru-baru ni, pernah tak kalau pergi KFC tu mcm mcm makanan nak, tapi skali bayar, nahhh, tak cukup duit pulak. Tapi kali ni, KFC mencipta 5 kotak khas yang menyatukan semua makanan kegemaran KFC tetapi dalam versi JIMAT! mix makanan yang korang suka, tapi murah! mst lah seronok kan! poket happy, perut pun happy.


Macam aku, kdg kdg aku teringin nak mkn nugget, teringin nak ayam, tapi ayam nak seketul je, mana leh beli seketul kan? so now kita ada Snacker box, kalau nak makan wrap, nak ayam jugak, leh mintak Wrap box, siap ada kentang goreng tauuu! korang tau tak yang kentang KFC skrg dah sedap!

Angelina Villanueva, Pengurus Besar Kanan KFC berkata, dgn promo KFC Super Jimat Box ni, membolehkan pelanggan ' dapat lebih, belanja kurang ' dengan pelbagai pilihan lazat sambil menyelamatkan poket. hehe.

Jom tengok semua menu dengan lebih details :


KFC Snacker Box [RM8.95]
- 4 ketul Nuggets
- 1 ketul Ayam KFC [Original Recipe atau Hot & Spicy]
- 1 (S) Cripier Fries
- 1 (R) Minuman Berkarbonat


KFC Wrap Box [RM9.95]
- 1 Lil' Cheezy Wrap
- 1 ketul Ayam KFC [Original Recipe atau Hot & Spicy]
- 1 (S) Cripier Fries
- 1 (R) Minuman Berkarbonat


KFC Variety Box [RM12.95]

- 1 Lil' Zinger Burger
- 3 ketul Crispy Tenders
- 1 ketul Ayam KFC [Original Recipe atau Hot & Spicy]
- 1 (S) Cripier Fries
- 1 (R) Minuman Berkarbonat


KFC Signature Box [RM13.45]

- 1 Zinger Burger
- 1 ketul Ayam KFC [Original Recipe atau Hot & Spicy]
- 1 (S) Cripier Fries
- 1 (R) Minuman Berkarbonat


KFC Lil' Zinger Box [RM9.75]

- 1 Lil' Zinger Burger
- 1 ketul Ayam KFC [Original Recipe atau Hot & Spicy]
- 1 (S) Cripier Fries
- 1 (R) Minuman Berkarbonat

Hanya dari harga serendah RM9, dah dapat semua ni, puas hati kan!

Nelydia Senrose yang cantik


Pada haritu juga, banyak games yang dorg sediakan tau, mmg dari jam 8pm tu dah start games, aku mmg join lah, papa Princess pun excited join, aku dapat lah hadiah voucer, papa Princess masuk games 2 kali, dapat voucer dengan hamper coklat bernilai RM100 dari The Cocoa Trees, mmg seronok gila kami! sbb hamper coklat tu ada 3 je tau, sekali papa dia dpt. Papa Princess tu mmg jenis lucky boy, mst boleh dpt hadiah best best. Jeles mak.


Korang nak tau tak, Nely kan, sporting habis tau, tak sombong pun, tak awkward pun bila emcee suruh buat mcm mcm, mcm mana dalam cerita ' bukan kerana aku tak cinta ' tu, mcm tu lah dia, manja manja, kulit mmg cantik, tapi dia xde lah tinggi, pakai heels je, tu jd tinggi. hahaha. Tapi seyes lah dia baik. Masa main games siap bukak kasut tau. hahaha.

Emcee masa haritu pun best sangat! Suka pulak dia mengusik Papa Princess, sbb papa dia pakai baju Perak, rupanya Emcee tu org Teluk Intan. hiks.


Lepas habis event tu, kami buat kejutan pulak kat Ida, TQ Amanda dan KFC sbb sporting sangat bg laluan utk kami buat surprise kat Ida Baharum neh! dah masuk 3 series dah kakak kita ni, semoga happy selalu ye daaaa.


So, korang jangan lupa dapatkan KFC SUPER JIMAT BOX! mmg jimat! mmg kenyang! hihi.

Jom Follow 

8 comments:

Normi Nieza said...

wah..meriahnya..:)

::EIDA:: said...

cantiknya nely macam kita. HAHAHHA tq raaa dgn kak pink sudi suprise ida! weeehooooo!!!

Norhayati Mohd Isa said...

Best dan meriah nya Safura..
emmmm dapyaaaa KFC sehingga menjilat jari :)

idzwa kamaruddin said...

sedap nyer kfc oi!

Diana Rashid said...

Kalau anak2 akak pi kfc nak makan ayam goreng je sebab ibu diaorang tak pandai buat ayam goreng..heheh

Cik Puan Eka said...

meriah gila kak. papa incess memang bertuah betul la. sllu kalau akak pg event mesti dia menang hahahahaha. So lucky boy.

siyes nelydia cantik gilessssss.

Kfc owes my peberetttttt

TunSha Ayunie said...

Teringat bapak sedara yang jadi emcee kepci... memang havoc! Pandai KFC tarik customer... dah terbau2 kepci dah ni...

Yana Libra said...

seronok je tgk.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...