18 April 2016

Princess Bergaya Sakan dengan Boots Timberland

Boots Timberland Inspire Budak


Aku tak tau Princess dapat bakat pose dari siapa, tapi asal pakai baju cantik, kasut baru, pandai je dia mereka-reka pose, aku kdg kdg nak tergelak tengok cara dia pose. Mak pun tak pose mcm kau nak oi, hahaha. Tapi mungkin dia banyak ikut aku g event mana-mana kadang-kadang tu, pas tu tengok org pose, dan no wonder lah dia mengikut. Budak kan, dia akan ikut apa yang kita buat.

Baru-baru ni aku pakaikan boots baru kat dia, kemahen hoi suka, sampai ke pantai pun nak pakai boots, alahai, jangan melampau ye nak. hahaha.


Boots budak murah


Aku bila masuk kedai timberland, mmg selalu berangan-angat nak pakai boots ni, tapi memandangkan harga Rm400 utk sepasang, so pendamkan dulu lah. hahaha. Tapi untuk anak, tak perlu beli yang mahal-mahal, boleh beli yang inspire je, alaaa, kaki anak ni cepat besar, beli yang ori nanti rugi lah korang, sok sok dah tak leh pakai. Betul tak?

Macam Princess, mmg dia seorang yang cepat meninggi, kalau baju tu, lepas 4 5 bulan dah tak leh pakai dah sebab dh singkat, kasut pun dah pakai size 28 untuk boots ni, selipar masih 27.

If korang nak beli boots untuk anak anak, yang inspire tapi like real, boleh visit Cool Kids Collection, kat sana mmg menggila tengok kasut anak, bukan kasut je, ada spek, handbag budak dan mcm mcm lagi, rasa nak tampar-tampar je sebab comels sangat-sangat.

Aku tengok Princess pakai boots tu macam selesa je, siap boleh berlari lagi, so kira okaylah, kalau tak mesti dia tak nak pakai kan. So korang kalau nak cari Handbag budak yang up-to-date, nak cari spek Dior budak, boleh stalk IG Cool Kids Collection okay! ko mamphu spek Dior? mak pun tak de nak oiii. haha




Apa tunggu lagi? cepat lah belikan satu untuk anak korang, alaaa asek mak je nak bergaya, anak pun nak bergaya juga, anak cantik, mak happy kekdahnya. Boleh upload pic cecantik dalam IG, kofkofkof. #motifsangat!

So sila follow


or boleh Whatsapp terus ke

+6 016-8848045

Nanti dah beli tag aku pic tau, nak jugak tengok korang beli yang mana, aku aim spek and boots pink tu pulak, geramnyaaaa! bertabahlah mak.

3 comments:

Normi Nieza said...

cantik dia possing..:)

Diana Rashid said...

memang niat nak beli kat maisara dengn Mikahil satu..untuk raya ni...hehe

idzwa kamaruddin said...

cantik! dah la pandai posing bertambah cantik pulak ehhh...cantik la pincess lepas ni lawan ibu la cantik tu ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...