12 May 2016

Aku Menang Contest, Itu Jarang-Jarang Berlaku

Hai korang! Assalammualaikum, tiup-tiup sikit habuk kat dashboard, selak-selak sikit semak samun ni, Ya Allah, lama nya x update blog, mak tak busy pun, cuma lately mak tak berapa nak ada selera tengok blog, nanti lah mak cerita sebab apa dengan lebih lanjut ye. hihi. Harini mak cuma nak tanya khabar anak-anak. kofkofkof.

Mak pun update blog harini sbb mak nak bagitahu mak menang Ephyra Skin Nano Blogger Contest, tapi mak menang pun tempat ke empat, Tahniah buat kak Izwa yang menang tempat pertama dan Juju menang tempat ke - 2, Alhamdulillah rezeki kan. Ni entry aku kalau korang nak baca. KLIK LINK

Tapi serius lah, serum ni memang best, aku dapat rasa yang kulit aku jadi flawless, lembut, kulit pun jadi sekata, tak kusam sangat lah mcm dulu. Korang kena cuba tau, tadi borak-borak dengan Ida pun dia kata gelap bawah dagu dia dah berkurang, dah jadi sekata kulit dia. So mmg bagus lah kan.

Aku sebenarnya kalau join contest ni jarang jarang nak menang tau, tapi ni Alhamdulillah lah, dapat Rm100 + Product ephyra, seronoknyaaa! hehehe. Dapat serum lagi skali pun xpe, dah happy dah. hehe. ok lah korang, nak menaip panjang-panjang pun tak larat ni, nanti borak lagi, hahaha. Entry Aquaria pun aku x buat lagi ni. Tunggu tau! Baiiii ♥

10 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Wah bestnya menang safura..'
Tahniah :)

Diana Rashid said...

mengandung la tu..kan?selalunya kalau malas buka blog ni tak de lain la..mengandung la puncanya..heheh

idzwa kamaruddin said...

pembawakan..ehemmm...kekeke... ;)

Chekgu Azrine said...

Tahniah!

Cik Puan Eka said...

wow tahniah kak. Kita penah menang sekali kat blog kakpinkymomma hihih

Julia Johari said...

Tahniah rara...yang penting blogger yg menang tu kawan2 yg kita kenal...syukur alhamdulilah rezeki baby rara

tenku butang said...

Tahniah.. Hadiah belah dua okeyyy. Haha

Myra Jay said...

Alhamdulillah rezeki tu.. Tahniah jugak ye menang contest ephyra :)

Inani Hazwani said...

Tahniah kak Rara !

Ibu Dilah said...

congrats rara!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...