09 June 2016

ABSOLUTE 25 Pembersih Usus Yang Selamat Sekaligus Menjaga Kesihatan Luar dan Dalam

Produk yang selamat untuk kekal cantik


Tahukah anda? selepas umur kita masuk 25, berganjak ke 26, nak nak dah kahwin, bersalin, seluruh hormon dan badan kita sudah berubah. Pengalaman aku sendiri lah, aku kahwin umur 24, 25 aku dah bersalin kan Imann Sophea, muka aku lepas bersalin memang kusam, aku sampai naik stress, tak jumpa-jumpa produk yang boleh kembalikan seri muka aku macam dulu, tahu tak kenapa kita pakai produk apa-apa masih tiada perubahan, or kenapa kulit muka kita kusam?

Punca kulit kusam - kulit kusam dan punca produk yang kita consume itu tidak berkesan semua disebabkan usus kita. Kita impikan kulit yang cantik, luaran yang cantik, tapi tahu tak dalaman mcm mana? Kulit kita kusam dan tidak bermaya disebabkan usus kita kotor dan menyebabkan toksin badan kita tinggi. dari kajian Dr.Vanita, 80 - 90 % penyakit bermula dr usus yang kotor dan tidak sihat, alamak, takutnya.

Kenapa aku takut? sebab aku salah sorang manusia yang mempunyai masalah sembelit. Tak buang 2 3 hari takde hal. hahaha. lols. Tapi itu dulu. Skrg tidak lagi.


Pembersih Usus Secara Cepat Dan Selamat


Selalu tak korang :

SEMBELIT
KEMBUNG PERUT?
SAKIT KEPALA
LETIH DAN LESU
MULUT BERBAU
PERUT BUNCIT

Jika ada masalah kat atas, itulah tandanya toksin dalam badan korang tinggi dan usus kotor, usus kotor bermaksud, usus korang berlendir dan ada kerak di ruangan usus. Ini jugak penyebab korang ada masalah nafsu makan yang tidak boleh dikawal. Pernah tak tertanya-tanya, kenapa lah susah sangat nak control makan ni, hah ini lah punca.

Apa penyelesaian bagi usus kotor? okay, dah, jangan lah risau, aku nak share pasal 1 produk baru keluaran Syarikat Nutririch Health and Beauty Sdn Bhd ni, iaitu ABSOLUTE 25!!! kenapa Absolute 25? mcm aku cerita kat atas td, sejak umur berapa badan kita mula berubah hormon? 25kan? so product ni salah satu product yang akan membantu kita kekal sihat walaupun dah menginjak usia.

Tahukan Anda - selepas umur 25 tahun, metabolism badan kita juga menurun, no wonder lah aku kalau masa anak dara dulu diet senang je, dah nak masuk 29 ni, punya lah payah nak turun berat, rupanya meta dah rendah, so mari bantu badan kita naikkan balik metabolism.

bersama blogger-blogger lain
Produk ini mendapat penyelidikan fomulasi dr pakar fomulasi dan pakar diettitian dan juga pakar nutrisi, jangan risau, produk ini mempunyai kelulusan KKM, HALAL dan melepasi ujian kualiti makanan yang ketat supaya kualiti dan jaminan adalah selamat.

Cara - cara pengambilan :

- Makan 1 sachet waktu pagi dan malam

- Koyak sachet dan terus makan ( kemam ) tak perlu bancuh

- Minum air selepas 1 jam

Hasil Absolute 25 dapat dilihat sepantas 3 hari mengikut tahap kebersihan usus korang lah, jangan lupa, kena minum air banyak okay, yelah, mana-mana produk kalau nak berkesan pun, memang kena minum air banyak, paling kurang 2 liter sehari.

Absolute 25 ini berbentuk serbuk tau, tak payah susah susah nak bancuh segala, apa rasa dia? sedappppp! bau berries, mcm glucose pun hade, hehehe, mcm bau bubblegum pun ada, memang sedap!

Bahan - mesti korang tertanya-tanya bahan yang digunakan, bahan utama absolute 25 ni ialah L-cysteine, ianya bertindak sebagai pembersih usus yang selamat. Ianya diperolihi daripada asid amino yang diambil dari gabungan buah-buahan yang berkhasiat tinggi seperti ekstrak biji aprikot, ekstrak epal hijau dan ekstrak manggis.

Sambil-sambil mendengar penerangan, sambil-sambil makan dan selfie, eh pssttt nak bagitahu, Majestic Hotel ni sangat cantik tau! sangat sangat membuat aku terpegun. Menu hi-tea pun sedap sangat! TQ Halim dr Hai Blogger for invited.

Siapa yang boleh mengambil Absolute 25? Sememangnya produk ini direka khas untuk wanita yang ingin cantik luar dan dalam secara selamat dan sihat. Produk ini juga sesuai untuk ibuu mengandung, pesakit diabetes, darah tinggi atau apa juga jenis penyakit kerana selain dari pembersih usus, Absolute 25 sangat sesuai dijadikan sebagai makanan tambahan harian. Yelah, kita ni kan selalu tak cukup nutrisi, dah ada yang nak membantu, why not cuba!

Lagi satu, produk ni boleh memutihkan kulit secara tak langsung tau! hehe, best kan. kalau boleh, bila consume, jangan ambil caffeine untuk efek yang lebih cepat.

Testimoni Pelanggan 




Best kan, semua menunjukkan result yang bagus-bagus.

Okay, kalau korang nak cuba, boleh beli secara online :

Whatsapp : 012 206 7007 / 017 240 0788

mahukan lebih testimoni boleh follow : 
Facebook : Nutririche Malaysia dan Instgram Nutririchemalaysia.

#absolute25 #nutririchmalaysia

COPPP! lagi satu Pihak Nutririche Health & Beauty Sdn Bhd pada tahun 2016 ini sedang mengadakan pertandingan Like, Share dan Comment. Seorang pemenang akan dipilih secara rawak dan pemenang bakal memenangi IPHONE 7 yang terbaru dijangkakan akan berada dipasaran Malaysia pada September 2016. Nak ipong 7 takkk? hah apa lagi, cepat tau! hehehe.

3 comments:

shalimar yusof said...

Sama laaa.. Ade mslh sembelit.. Lepas ank 2 ni mcm lesu sket.. InsyaAllah nnti nk cuba laa

Nadia Johari said...

bagus..baik untuk usus

MG schmidt said...

supliemnt utk dlaman wanita mmg perlu ..MG pun akan cari 1 yg sesuai nnti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...