Image and video hosting by TinyPic

02 June 2016

Cool Serum Viral Bella Memang Terbukti Cepat Membakar Lemak

Tips Kurus Dibulan Puasa


Bulan Ramadhan sudah benar-benar dekat dengan kita, ramai yang ambil kesempatan bulan ramadhan yang mulia ini untuk berpuasa dan sekali gus berniat utk berdiet dan mengecilkan apa-apa yang patut. Betul x? Tapi jgn niat berpuasa semata-mata untuk berdiet tau, nanti tak dapat pulak pahala puasa tu. If kita lost weight masa puasa, itu adalah satu bonus, betul x? Tapi boleh jamin, raya je mesti semua naik balik k.g. tu. hehehe.

Aku cuma nak share cara aku berdiet tapi tak lapar di bulan puasa, tiap-tiap tahun mmg aku amik kesempatan utk diet skali dgn puasa, memang lost jugak k.g aku. terhapus jugak lemak-lemak tu, ok senang je.

Sahur :

Nasi 1 senduk + lauk ( selalu nugget 3 ketul )
Air putih secukupnya ( 2 3 gelas )
Kurma 1 - 2 biji

Berbuka :

Air Putih ( 2 gelas ) Minum air dulu, nanti perut mst rasa kenyang sikit dah. hehe
Kuih 2 ketul
Nasi sesenduk + lauk, kalau lauk sedap, tambah sikit lg, kah.

Supper :

Kuih seketul yang left over or buah-buah

yang penting kena kurangkan makanan manis lah korang, jangan makan manis, kalau amik makanan yang tak bergoreng lagi bagus! Tapi ayam goreng sedap kan. hehehe. Kalau larat senam, senam sikit. Then nak lagi cepat, sapu krim untuk lost inch. Okeh, untuk harini, nak cite satu cool serum dari izeara Xtravaganza yang boleh membantu korang kurus.

Korang pernah dengar tak cool serum? cool serum yang si Bella pakai sekali then pergi buat report polis tu, aku memula tak tengok video tu, tapi dah ramai sgt share and marah-marah, bukak jugak lah tengok dah kenapa kan.

Rupanya dia marah-marah " produk Melayu ni " katanya Produk melayu tak bagus, dia kata dia pakai ubat kurus ni, pakai sekali, tapi tak panas, kalau tak panas, mcm mana nak bakar lemak katanya. hahaha. Pandai pulak ko fikir, bistu masa beli tu tak nampak ke dia tulis cool serum? lols. Masalahnya kat sini, betul ke krim yang PANAS je boleh kurus? sejuk tak boleh ke?

Last-last nak dijadikan cerita, aku pun cuba lah jugak produk ni, berkesan ke Cool Serum dr Izeara Xtravaganza ni? Apa bahan-bahan yang dia gunakan supaya produk ni sejuk tapi dapat membakar lemak? ermm jom sama-sama try.

Ubat Kurus Viral Bella dari Izeara Xtravaganza


Masa mula mula receive serum ni, terkejut juga aku, sbb besar rupanya, isi padu 200ml, 200ml lama jugak tu boleh guna, bila bukak je penutup, alahaiiii, sedapnya bau, menusuk terus ke dalam hidung, bau mcm serai wangi, aku memang suka bau serai wangi. So nak pakai serum ni kemana saja bila-bila masa pun takde hal lah kan, sbb wangi.

Yang paling best, cool serum ni bakar lemak 15 kali lagi cepat tahu tak! lepas sejam pakai mmg akan rasa nak ke toilet. Mcm laki aku pakai, dia kata, lepas je buh, dia akan rasa nyut-nyut kat bahagian yang kita sapu tu, rasa mcm lemak tu sedang terbakar, tp sejuk. hah mcm mana tu? hehe. Okeh bagi yang tertanya-tanya apa kandungan Cool Serum Izeara Xtravaganza dan adakah dia selamat? ok ini jawapan.

Kandungan Bahan Izeara Xtravaganza: 

Stem Cell Formula
Produk 100% Bebas bahan kimia
Produk 100% Bebas Paraben
100% Terjamin keberkesanannya menurunkan berat badan 

aqua,carbomer,propylene glycol,euchema cottoni(seaweed) extract,gracinia cambogia (garcinina)exctract,citrus lemon (lemon),exctract triethanolamine dan juga cafeisilane C.


Krim Kurus Berkesan


Cool serum ni warna puple tau, sama mcm warna botol dia, mcm aku cakap tadi, bau dia wangi, mcm serai wangi mcm bau lemon, gitu lah. Oh ya, lupa nak bagitau, produk ni tak boleh langkah ye, sbb telah dibacakan doa dan zikir. Ingat tau! hehe

Cara guna dia senang je, di sarankan agar, mulakan dengan bismillah dulu, then picit di tapak tangan, dan sapu ditempat yang korang nak pecahkan lemak tu. Niat sikit, selawat sikit supaya cepat sikit dia bakar lemak. cepat sikit kurus. hehehe. Serum ni tak melekit macam krim lain tau. Best jeee. Laki aku kdg kdg buat mcm losyen! hahaha.

laki aku suka sangat pakai serum ni, mmg terasa ada inch lost dia kata, dia kan tengah sibu berdiet. suka lah dia, so far dah 20kg dah lost. Jeles mak.


Kenapa korang kena cuba Izeara Xtravaganza?

Lemak tertanggal dalam masa 48 jam (hilang 6 inch dalam masa 48 jam)

Hilang strech mark baru, lama dan selepas bersalin dalam masa 7 hari

Menahan rasa lapar dan menghilangkan selera makan

Melawas pembuangan air besar selepas 1 jam menggunakan 6 Inch Extravaganza

Lemak-lemak tepu yang degil dapat disingkirkan dengan pantas

15x ganda lebih berkesan dalam menghapuskan lemak degil tanpa rasa panas

See, Siti Nordiana pun guna juga, hehehe. Siti Nordiana nak kurus tang mana lagi aku xtau. hahaha.

Kelebihan Cool Serum Izeara Xtravaganza ?

- Memecahkan Iemak dengan pantas
- Langsung tidak panas
- Tidak melekit dan berbau harum
- Kesan yang pantas
- kelulusan dari pihak kesihatan
- Dijamin halal
- Boleh dibawa untuk solat

Korang kalau nak beli, now tgh promo tau RM109 SAHAJA! cepat beli, nak beli dengan aku pun boleh! nak direct dengan dorang pun boleh! pape PM je okay!!! cepat tau beli.

HARGA ASAL : RM 149.00
HARGA PROMOSI : RM 109.00 sahaja !

Untuk maklumat lebih lanjut boleh layari :

Pembelian (Whatsapp) : 013-777 3617
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. Best sangaar produk ni, bau dia segar dan tak panas :)

    ReplyDelete
  2. akk tak pernah miss pack...terutama seklai dekat bahagian lengan...hahahaaa

    ReplyDelete
  3. Tq rara bg tips kurus. Kita nak diet ni. hahahah

    ReplyDelete
  4. Wah caya lah dah 20kg weight lost.. pcl blm capai lg ni.. hurm.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com