Image and video hosting by TinyPic

04 June 2016

Craving Air Coke

Kali ni pregnant tak de lah aku mengidam mcm mcm. Cuma mengidam cincin Sapphire jeeeee. Hahaha. Lepas tu preggy kali ni aku suka makan yg masam-masam, air plak suka minum air tembikai laici, Allah sedapnya. Harini aku puasa, ada 2 hari lagi, tak pernah aku last minute mcm ni, yelah, mengandung pun tak janga kan, so ganti puasa pun lewat lewat lah. Cepat sungguh masa berlalu, tup tup dah puasa balik.

Esok lagi sehari lah last aku ganti, pas tu settle, sepatutnya makruh kan puasa, tapi dah tak habis lg. Terus kan jelah. Aku mcm malas nak g bayar fidyah, sbb x reti lagipun. Nanti kena ganti puasa juga. Teruskan juga lah. Semoga di beri kekuatan. AdikBaby pun mcm faham je ibuu x habis lg ganti, dia pun relax jeeee.

Cumanyaaaaa. Dr haritu, terliur nak minum air coke/air gas. Ya Allah, menduga betul. Kalau tidak sebelum ni, x pernah nak terliur ke, terasa nak minum ke, tak pernah hokkay! Tp kali ni. Ntah lah. Nak sgt rasanya. Kawan-kawan kat fb bagi komen mcm mcm, sume rupanya seangkatan dengan aku, craving juga. Hehe. Ramai yang minum je air gas, tp buang gas dulu lah, campur air lah. Mcm mcm lagi. Dah terliur kan, nk buat mcm mana. Hehe.

Ni tengah lepak cafe, Princess lak bantai ajak nenek beli air slurpee. Huaaaa nanges mak! Xpe, bukak puasa kang mak beli. Haha. Harini berbuka mcm nak makan tomyam, nak culik papa jap ajak berbuka. Malam princess ajak g tasek main beskal, takpe kita layan kan aje.

Oh lg satu nak bagi tau, Owlery Cafe buka untuk bulan ramadhan ni, and siap ada promotion lagi tau. Feel free to come ya! Pape leh bagitau aku if nak reserve tempat. Okay!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. Huhi kalau pregnant macam macam nak minum. Moga akak dengan baby baik2 aje. Nanti ada masa Nani gi cafe, sekarang dekat Pahang lagi :)

    ReplyDelete
  2. salam ramdahan kak, moga dipermudahkan urusan akak

    ReplyDelete
  3. salam ramdahan kak, moga dipermudahkan urusan akak

    ReplyDelete
  4. kalau mengidam tu minum sikit je la buat rasa kan..hehe..selamat berpuasa :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com