28 July 2016

Ingatkan Mengandung Takde Jerawat

Dr Isnin haritu kat atas bibir ni mcm sakit, rupanya ada jerawat nak tumbuh, jerawat yg nak tumbuh ni sakit hoiii, kalau terkena tersentuh ke mmg sakit, ni makin membesar, tapi mata tak keluar lg. Kalau ada mata ok lagi, ni masih dlm proses membesar. sakitttt. Aku ngat kan mengandung xde jerawat. rupanya ada gak. hahahaha.

Ni jerawat pertama aku sepanjang preggy ni tak silap aku. hahaha. Korang, aku nk cite ni, ni review ikhlas lah, hehe. tau x, serum Skin Nano Ephyra ni best. Aku pakai dah botol kedua dah ni, mmg pagi, petang, malam aku pakai, mmg best! pas tu muka takkan kering, rasa lembut je, tak tegang pon, korang tau kan? yg moisturizer sgt penting untuk kulit muka kita, jangan biar kering.

Korang kena cuba lah Serum Ephyra tu. mmg best! Aku skrg pakai tu je, takde pakai benda lain, sbb tak sempat. hahaha. Mata lebam tu biasa lah aku kan, mana nak cukup tido, kalau cukup tido pon mmg lebam gak. lols!

Aku tak sempat lagi nak update pasal makeup aku, nak cite pasal eye shadow Rm2 tu. hahaha. Nanti lah eh. bila bila free, nak cite kena ada feel. hahaha. ok lah, tu je nak bebel, harini ada open house kat Taska kakak Imann Sophea, jap lg nak g kejap. Papa dia tak dpt join kali ni, busy kannn papa. hehe.

oh lagi 1, aku rasa mcm tahi lalat kat muka aku makin hari makin banyak, pelik betul.

4 comments:

Normi Nieza said...

seri ibu mengandung..:)

Jueliza Jamani said...

kening bersambung hehehe yg tu jer jue nampak..

Yana MIB said...

bertabahlahh jerawat gatal tu..ehh! :p
akk setakat ni xpnh lg naik jerawat time preggy..tp kulit kusam ya ampunn...zombi tgk pun serammm! >_<

Suria Lekatlekit said...

ephyra serum tu memang bagus. yang mana ada jerawat memang jerawat akan stop terus. akak pun rasa nak continue tapi tak beli2 lagi botol kedua ni hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...