19 July 2016

SILICON BREAST PUMP HOT

Manual Breast Pump


Sindrom mak mak dah sampai, hahahaha. Benda yang paling takzabar nk buat bila bersalin adalah menyusukan kan, aku tak capai cita cita aku masa bersalinkan Princess dulu, sempat BF dia 4 bulan je, excited, seronok, tp apa kan daya, ada masalah yg tak dapat di elakkan, nak nak masa tu kurang ilmu keibuan kan, now dh pandai sikit. hehehe.

kali ni, pregnant kan adikbaby, excited dia masih sama, mcm preggy kan Princess dulu, tapi adikbaby mcm lagi aktif dr kakak dia. eh sebelum merepek, nak cite pasal SILICON breast pump ni. kalau dulu, xde benda benda best gini kan? skrg ni! alaaa best lah, mcm mcm benda yang menyokong ibu-ibu menyusu ni.

Manual Breast Pump Murah


Kali ni aku dh nekad, xnak membazir beli breast pump yg mahal-mahal, nk beli yang murah-murah je, tup tup tetiba jadi viral pulak Silicon Breast pump ni, aku baca review dorang, best-best gila katanya, sbb memang senang nak guna! aku tengok pon mmg mcm senang, dah lah murah lak tu!

Cuteby Breast Pump

Aku tengok, banyak jenama silicon breast pump ni, tapi sume sama je, xde beza, lagi 1 yang best nya, Cuteby ni, senang nak di bawa travel ( travel breast pump ), ko sumbat dalam handbag pun xde masalah, penyet pun xde masalah, sbb silicon kan! hahaha. tak yah nak heret beg besor-besor weiii!



Pas tu pernah x berpengalaman mcm ni, tengah BF anak, yang susu sebelah lagi pun mcm menitik nitik, hah boleh je korang lekapkan sebelah lagi dengan Silicon breast pump ni, senang gila! ke nak aku jualkan BRA yg ada lubang mcm dalam gambar tu skali? haha, kalau nak, mak leh jualkan. lols.

Kelebihan Silicon Breast Pump :

- Senang nak bawa kemana-mana, sumbat dalam handbag pun tak rosak / penyet
- Tahan suhu panas hingga 120c
- PERFECT for TRAVEL!
- BPA FREE
- Bebas toxic

- 100ML
- Include Cover

- The CuteBy milk saver collects the breast milk that is leaked out when you are single pumping or latching.
- Work best with Mother's Arm Nursing Bra
Save your milk when single pumping or latching.
- Volume marking
- Can be use as a manual pump during emergency.
- Made of Food Grade Silicone
Bagi aku setiap mak-mak yang breast feed kena ada pump ni, senang weh! dah lah murah! haha. Kalau berminat, boleh WA aku di 019-477 4240 WA ONLY okay! STRICTLY no calls, Serious Buyer ONLY!

HARGA RM24 SAHAJA!

Buy 2, FREE POSTAGE

boleh tengok cara guna di you tube


6 comments:

Sue Izza said...

macam besttt je,murah lak heheheh.rara jual la bra tu sekali huhuuu...macam tak jumpa je nak cari kat mall,tapi jgn mahal2 sgt eh hahahhah...-mom to be ... :)

YieN said...

Bestnya.. WAJIB ade ni.. Siap ade utk ilangkan bengkak susu.. Tp susu aku dah nak masuk fasa KERTU sbb Rania dah nak masuk 2thn kann, wakakaka..! Tp lantok sane, aku tetap nak.. Simpan sesiap utk next baby pon boleyyyy, kahkah..! Masukkan aku dlm list jugaq tau Ra

Yana Libra said...

popular skang yg ni kan

emalin mohd said...

Harganya cukup murah tu..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum rara. Taniah yee awak mengandung. Hehhe selalu pakai breast pad, habis lencun. Hahahaha

atikah@ika.blogspot.com said...

Puan ada stok pam lagi ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...