16 August 2016

Dapatkan Wajah Segar Setiap Pagi Dengan Bedazzle Diamond Serum

Susuk Berlian Moden Halal


Pernah tak dengan orang kata, " perempuan kalau nak tengok wajah dia cantik ke tak, tengok pagi-pagi waktu bangun tidur ", kononnya lah! Yelah, bangun pagi kan, tu lah mmg wajah dia yg sebenar, ada ke orang sebelum tidur dia makeup, paling kuat buh bedak sejuk, ye dok? Tapi skrg tak payah tepek bedak sejuk! tepek susuk je, hoiii susuk haram lahhh! Tapi ni aku nak bagi tau, ni susuk HALAL! hehehe.

Aku sekarang, suka betul tengok wajah aku bila bangun pagi, Lols, angkat bakul, tapi betul, seronok bila tengok muka fresh, serius nampak fresh dan bukan bangun dalam keadaan muka berminyak-minyak, kalau dulu bangun pg mesti muka berminyak kan, now rasa moist je, eh dh mcm kek kukus lah moist moist. hehe.

Nak tau tak aku pakai apa? moh baca lagi!


Tips Hilangkan Garisan Halus di wajah


Dah nak nak masuk umur 30 ni kan, wajah mula akan menghasilkan kedutan betul x? bukan saje kedutan, ada jugak masalah pori muka yg obvious sgt berlobang-lobang tu, kalau tengok kulit dari dekat, mmg sedih sangat, nak nak kalau pakai bedak, mmg bercapuk lah.

Produk yang membantu menghilangkan kedutan halus - So sape ada masalah ni, meh dekat-dekat nak cerita, Susuk Berlian moden a.k.a Berdazzle Diamond Serum memang boleh membantu korang, aku memula mcm ermmm betul ke ni, boleh ke ni? Tapi lepas cuba pakai, malam pertama je nak menunjukkan kesan yang best.

Kesan Beddazle Diamond Serum pada kulit aku :

- aku ada fine lines kat mata tau, kedut-kedut halus pada mata, lepas pakai, aku rasa mcm kedutan tu dah beransur hilang, ada tu memang ada, tapi berkurang, baru guna seminggu tu.

- dark circle, aku mmg teruk, kalau tak cukup tidur, memang sangat teruk, tp bila dah guna bedazzle diamond serum, nampak pudar dark circle tu, aku just guna selepas solat isyak, sblm tidur.

- dan apa yang aku rasa best skali, bila BANGUN PAGI, KULIT AKU RASA FRESH SANGAT! serius korang, bangun pagi rasa kulit ni cantik je, dan aku rasa mcm cerah sikit. lols. Tapi bab rasa kulit muka fresh tu memang aku tak tipu!

- Masalah Pori besar : Pori jugak tertutup rapi, elok je, so bila pakai bedak, tak perlu tebal-tebal untuk tutup pori, bila pori tertutup, baru lah muka nampak flawless, kalau tak, dr jauh dah nampak lobang.

Simple cakap, memang serum ni best! antara serum yang best yang pernah aku guna!

Serum berteksturkan air : Serum bagus untuk kulit berminyak : Nak tau tak? Bedazzle Diamond Serum ni menggunakan teknologi nano Diamond dan berasaskan air atau aqua untuk membantu meningkatkan penghidratan pada wajah. Untuk korang yang muka berminyak, korang kena pakai produk yang berasakan air tau! kenapa? bayangkan kalau muka korang jenis berminyak, then pakai lg produk yang berminyak, memang korang cari nahas lah!

kalau boleh, korang yang kulit berminyak, cr produk yang berasaskan AIR ye, makeup remover air, serum air, dan lain lain, jgn guna yang minyak, lagi 1, product yg berasakan air ni, sesuai untuk semua jenis kulit, kalau kulit kering lagi bagus, dia akan kekalkan kelembapan kulit korang.


Cara Menggunakan Susuk Berlian Moden Bedazzle

Cara guna senang je, lepas cuci muka, picit kat tapak tangan, apply pada wajah, kalau malas lagi tak tau dah nak cakap apa! HAHAHA. kalau tak nak cantik, sila lah MALAS! hehe. Cuma jangan jeles bila tengok kulit orang lain cantik. hehe.

Tapi aku more fokus kat T-zone dan mata, sbb bahagian tu yg aku selalu problem. lain-lain alhamdulillah okay. dan bonus lagi, aku rasa kulit aku cerah sikit, yelah, mak kan gelappp. hehehe. Bila nampak kulit cerah, mak rasa teruja. kahkah.

Kenapa aku kata wajah segar setiap pagi? sbb aku akan pakai serum ni setiap malam sebelum tidur, product ni, lebih baik korang jangan pakai siang bersama product lain, untuk serum, biar dia stand alone, pakai dia sorg sorg, jangan campur dengan yg lain sebab dia nak me' repair ' kulit wajah kita waktu kita tidur tu.

Kandungan dan fungsi :

Kojic acid – membantu mencerahkan tona kulit

Licorice root – agen merawat/ memulihkan sel2

Lactic acid – agen penjanaan sel-sel baru dan membantu penyerapan oksigen

Salicylic acid – membantu mengurangkan dan menghalang jerawat dari timbul (kecutkan jerawat)

Sodium Hyaluronate – membantu mengekalkan kelembapan kulit dan mengembalikan seri (kulit kembali remaja)

Kandungan lain Auqa, Cellulose, Glycerin, Propylene Glycol, Fragrance, Bht, Triethanolamine, Glycrrhiza Root Extract dan Imidazolidinyl Urea

Yang penting, korang kena guna secara consistent okay! jgn celam celup, 3 hari je dh boleh nampak kesan, dan aku nak ingatkan, sebelum nak cuba apa-apa produk, rajin rajin detox body, kalau toksin banyak, pakai apa pun takkan nampak kesan.

aku skrg kalau malas, aku mmg makeup nipis-nipis je, sikit sikit je dah nampak okay, kalau sindrom rajin terlebih je makeup beriye! hehehe. Yang seronoknya makeup lelebih, sebab muka dah tak bercapuk, pori dah tak nampak! best! wuwuwuwuwu. Korang tak nak try ke?

Harga 30ml Rm129 sahaja!

So kalau nak try dan more info, boleh rujuk ke website di bawah :


Call/WA : 010 8410092

Facebook : Bedazzle Empire

5 comments:

NUNU EERA said...

best2.. bgun pagi mmg rasa muke ringan.. seolah2 pipi tembam da xde lemak.. ehh..

Julia Johari said...

Phewiiiittttt gebus mulus kulit rara

Inani Hazwani said...

Wahh makin berseri seri lah Kak Rara. Hehe :)

Hanny Abdullah said...

Takut lah nak tgok muka kat cermin pepagi...hahaha

Yana MIB said...

eh sama...sejak pakai bedazzle suka nau tgk cermin lps bangun tido...hahaha perasan x menahan >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...