11 August 2016

Pandalela Rinong buat simbol DUIT, Mata Duitan, Ini Paling Lawak!

Kata Sarawak Legacy, Natizen kecam Pandalela Rinong sebab tunjuk simbol " duit " haritu, yelah dah menang kan, dpt pencen Rm3000 seumur hidup, dapat insentif lagi sebanyak RM150,000 teruslah natizen kata dia mata duitan, sape natizen tu? siapakahhh? aku mcm teringin pulak nak tahu. hahaha. Masa aku baca viral pg td, mcm nak gelak gila, terus share, hahahaha.

yelah, dulu masa mula-mula aku pun xtau, sbb aku jarang-jarang tengok running man, record je lebih, tengok ntah bila-bila masa, tapi tau jugak lah lepas-lepas tu, sbb sume retis Korea pun buat simbol tu skrg kat dlm Drama-drama, TAPI! kalau dia nak tunjuk simbol duit ponnn, kau susah apa? kenapa perlu kecam? kenapa sibuk nak kecam?

kelakar lah rakyat malaysia ni, Neelofa tunjuk rumah baru pun nak kecam, kata penunggang agama, che Ta kereta hilang pun nak kecam, kata itu ini, apa kahhh org malaysia ni? Sumbangan korang apa? nak kecam orang jeeee! Bertabahlah pandalela rinong yek! Mesia, gini lerrrr. hahahahahaa. lawak hari ini.

10 comments:

idzwa kamaruddin said...

orang yang jeles je kecam lebih lebih..kekekeke...

Diana Rashid said...

la..simbol duit?tu la..banyak kali dah akak pesan kat ramai orang..jangan asyik tengok drama melayu je..tengok la sama rancangan2 luar..ni la jadinya..hahahah..haih...

Shahida Dzulkafli said...

Memang pun.. kejenya nak kecam orang je.. Lantak dialah nak buat simbol duit.. Yang penting dia ada juga usaha menyumbangkan pingat.. apa lah mereka ini..

Yatie Owner said...

betul. yang jeles je nak kecam benda macam ni. hehe

blasahje said...

gelak gak baca... tu kan simbol love... kalau simbol duit, ibu jari tu ngan jari telunjuk tu bergerak2.. tapi masa pandalela buat tu dia just lekapkan dua jari tu je..takde gesel2 macam simbol duit tu pon... ape lah!

Anonymous said...

netizen.. bukan natizen..

::EIDA:: said...

macam macam manusia raaaa.... nk jeles benda laa kan? aku pun xpaham. dah rejeki dia, biar laaaaaa

khai said...

Orang orang yang kecam pandalela sebab dapat duit.. orang orang tu tau tak betapa susah dia belajar training sebelum dia berjaya tahap tu?? orang orang yang kecam ni tak payah denngar.. semua negatif semua useless.. PHD banyak sangat

Inani Hazwani said...

Hahahah ! Apa punya statement lah dia buat

Julia Johari said...

Apa salahnya bersyukut melihat rezeki sesama manusia kan lagi tenang rasa kan haihhh memacam hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...