10 August 2016

Tips Melegakan Batuk dan Lelah - Minyak Herba Asma Mujarab

Ubat Asma dan Lelah yang BERKESAN


Pernah tak tengok budak-budak atau bayi yang kecik-kecik dah kena nab, kena batuk kahak, selsema? mst pernah kan? baru baru ni, serius, 2 3 hari lepas di Hospital Ampang, bayi umur 21hari amik neb, Ya Allah, kesian sangat. Budak tu dah lah comel sgt, nasib masa amik neb tu dia diam je, myb mcm tak tau apa lagi kan.

Kenapa bayi lagi dah kena neb? kenapa bayi berumur 21hari dah batuk selsema? aku pun tak jumpa jawapan kenapa tu, maybe sebab cuaca, bila panas sangat, kita pasang aircond, bila aircond sejuk sangat, badan baby sejuk dan selsema, mula-mula selsema, lepas tu jadi batuk, bila batuk jadi kahak, nak pulak mak yang menyusu anak tu tak jaga makan, mmg parah lah jadinya.

Aku ingat lagi dulu Princess, nyaris tak kena asma sbb almost 2 weeks dia batuk, sampai tak selera makan, lepas pergi sedut kahak, alhamdulillah dah lega, tau tak kahak yg terkumpul dalam paru-paru tu lah punca segala penyakit, segala kuman akan aktif, dan senang dpt penyakit. Aku kalau princess berkahak, aku mmg risau sangat, cpt cpt aku sapukan minyak dan bagi dia makan sup-sup.

Zaman skrg ni dah banyak kemudahan dari dulu, tak de alasan kalau mak ayah tak nak mencuba. Yang penting kena rajin, aku dh jadi rutin, kalau princess mcm dah selsema dan batuk, lepas mandi wajib sapukan segala minyak kat dada, belakang dan tapak kaki, sebelum tidur pakai kan stokin, insyAllah, esoknya beransur pulih.

Ok harini nak cerita kat korang pasal 1 product keluaran bumiputera ni, Minyak Herba Asma Mujarab, sbb apa ada mujarab? sbb mmg sangat mujarab ( dengan izin Allah ofcourse ). Bahan-bahan yang digunakan mmg ASLI, bukan extrak extrak ye. Skrg ni org buat product sume bukan pakai bahan asli pun, tu yang tak best tu.

Minyak Herba Asma Mujarab ni diperbuat drpd minyak zaitun,minyak kelapa dara,habatussauda,pati gamat dan herba-herba terpilih je, Halal dan boleh digunakan tanpa was was. walaupun nampak mcm minyak gamat biasa, tapi banyak dah testimoni yang menujukkan betapa berkesannya minyak ni kepada pesakit Batu, Asma dan lelah.

Kalau tengok testimoni tu, ( aku taknak tunjukkan disini ) ada budak tu sampai keluar lendir kahak tu ikut hidung, punyalah banyak kahak dalam paru-paru tu.

Korang nak beli, pastikan ada hologram di belakang mcm ni tau, beli yang original, yang beli yang fake, kang tak jadi apa. hehe.

Minyak ni bukan je untuk Batuk, Lelah dan Asma tau korang, selain dr itu pun boleh guna, seperti

- Menghilangkan Kembung Perut

-Sakit Perut

- Luka-luka

- Terkena Api

- Digigit Binatang Berbisa

- Sakit gigi

- Tergerliat dan lain-lain

Banyak kan kegunaan lain. memang best minyak ni! Testimoni pun best best. Kalau nak baca testimoni lain, boleh korang rujuk Penawar Semput Lelah dan Asma

Satu botol ni 30ml. Buatan Malaysia dan Halal tau, jangan risau, jangan ragu-ragu, dan ORIGINAL 100% herba ASLI. Bau dia sedap tau korang, mcm minyak angin, tp soft sikit dr minyak angin, x kuat sangat, kalau baby pakai pun okay, takde masalah.

Harga RM39 SAHAJA!!!

Kalau korang nak beli, boleh contact :

Puan Nur Ain : 0195091982

dan kalau nak jadi seller ke, or bertanya dengan lebih lanjut lagi tentang product, boleh contact :

Puan Nurul : 017 623 9935 (Produk Owner)

En. Hafis : 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran)

Testimoni LINK


Selamat mencuba korang, maybe boleh beli walaupun anak takde lelah, beli standby kat rumah sebab banyak lagi kegunaan lain dia kan. so item yang WAJIB ada dirumah. hehe. ok bai ♥

3 comments:

Inani Hazwani said...

Bagus ni untuk mengatasi masalah lelah

Diana Rashid said...

Minyak angin pun orang nak tiru sebijik ..Buat la produk sendiri..kesian.

J.Syazwana said...

kite pon standby minyak ni. sebab haritu berkahak banyak. memang sebulan lebih dah kene neb. sedih tengok naseb baik dia x nanges.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...