09 September 2016

SK-II Original Murah

SKii Mini Murah


SKii, idaman setiap wanita, hehe, aku dari dulu memang tertarik dan teringin nak pakai skii, tapi bila tengok harga, gulp, takpelah, tunggu lah mak dapat untung bisness puluh ribu sebulan dulu. kihkih. skrg bukan tak boleh pakai, boleh, tapiii takpelah, jangan membazir ye anak-anak. hehehe.

Skii antara salah satu set skin care yang terbaik, tengok saje lah, sape je artis yang guna skii? tengok muka dorg, kulit wajah dorg, tak tergoda ke hoi? actually mak mertua aku pun pakai skii dulu. Memang cantik and flawless je kulit muka. Actually harga dia kena setanding dengan kualiti.

Tapi skrg jangan risau, dah ada SKii mini, wuwuwu, mini - kecil - murah, original ngam dah tu, hehe.

Produk bagus untuk melawan penuaan - Bagus ke SK-II ni? hmm of course lah bagus, produk-produk SK-II ini mengandung pitera kalau Facial Treatment Essense tu, dia mengandung 90% pitera tanpa bahan campuran lainnya selain pure water. Pitera ni sangat bagus untuk melawan penuaan kulit. Amboii, dah mula ckp pasal penuaan ni, faktor usia sangat mak ni. hehe.

Tapi mak tak beli lagi essense tu, nanti lah mak beli, nak habiskan serum-serum lain yang mak ada dulu, mak baru try SKII Facial treatment gentle cleanser je, utk cleanser mini ni, mmg kecik je, dalam 20gram. comei, kalau guna jimat-jimat, boleh tahan 3w to 1 month.

Haritu aku dah try, ermmm best, saje taknak remove makeup guna makeup remover, nak tengok kehebatan cleanser ni, ecehhh~ ternyata, dia boleh remove makeup, but a simple makeup lah, kalau makeup yg tetebal tu idok maunyaaa.

Lepas cuci, memang muka rasa bersih je, lembut sangat korang!!! suka gila aku, kulit tak rasa kering. Untuk cleanser ni, dia ada pitera juga tau.

- Containing concentrated Pitera and specially formulated to help leave your skin feeling comfortably conditioned and velvety smooth

- SK-II Facial Treatment Cleanser works to cleanse and purify while hydrating and balancing dry and oily skin to leave you with a flawless and radiant complexion.

Bau cleanser ni pun sedap, bau rose segar, fresh je rasa. ermm korang patut cuba!

Untuk yang mini mcm aku punya ni, 20gram, baru Rm37 sahaja! murah kan! pakai jimat-jimat tau, dia tak perlu pun pakai banyak-banyak.

Kalau korang nak beli, boleh laju-laju follow IG skiimini_murah banyak offer dia buat, mmg wajib grab, lepas ni aku nk try essence tu pulak, mst kulit aku mcm pelakon korea. lols. hahaha. Jangan lupa follow skiimini_murah okay! baiiii.

kalau nak cepat lagi, WA je 013-3491042 semua item by pos ye, tiada COD. ok baiii~


WA 013-3491042

6 comments:

diariasma said...

Wah, betul ke harga tu? Murah la..
Oernah beli mini aize ni tapi rak semurah ni. Berbaloi2 set rm130 tu..

CikNaa said...

alahai rara ni. terus rasa nak pakai jugak SKII antara wishlish ciknaa dari dulu.baru tau ada yg murah kecik2 gini..thanks rara!

Cik Mun said...

senang nak bawak pergi travel kalau saiz mini macam ni :)

athirah hassin said...

Dah try yg kcil mst nk yg bsr .hehhe

Farah Dafri said...

patutlah akak floless je. pakai skii. wuuu nak pakai x mampu. tgu keje nnti

Inani Hazwani said...

Macam nak beli je ni. Hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...