01 September 2016

Terjebak lagi, ARIANI Merdeka Raya!!!

Hollah! bersiaran lagi, tapi entry santai-santai petang jeee, hahaha. Harini aku g menghunting tudung Ariani design baru, gigih pergi waktu lunch td dengan si Ida Baharum, hasutan aku menjadi kali ni, si ida Baharum beli sampai 2 helai! hahahaha. Reward to myselfffffffffffffffffff~ agagagaga. Tahniah da, tapi design ida pegang tu cantik sangat-sangat! aku suka, tp sebab aku kan dah ada pink masa aku beli haritu, so xnk lah amik pink lagi, aku amik design cm ni jugak, tp kahhlerr lainnn. kofkofkof.

Korang yg tertanya-tanya bape rm tu, Harga Merdeka Raya SALE sampai 4 September ni Rm89 SAHAJA tau! lepas ni naik balik ke normal price rm149, nak pergi, baik pergi cepat, design Choufleur Square Series ni pun dah tak banyak, kaler biru biru sikit tu dah habis dah, banyak dah habis. huaaa nasib aku sempat grab yang aku nak.

kaler Grey ni ada lagi, yg biru biru purple sebelah dia ni dah habis. Lawa sangat kan!

Aku sebenarnya dah lama dah stop dr terjebak dr tudung-tudung ni, pakai yang murah murah je mcm bubble shawl tu, Aidijuma pun aku dah stop beli, dah berkodi aidijuma kat rumah tu, nak bagi orang sayang, tapi kali ni dah terjebak dgn Ariani je, nasib lah murah sikit dari tudung lain, huaaaa.

Tadi pun aku dah nyaris nak amik 2 helai, tapi fikir-fikir balik, jimat safura, jimattt ko nak beranak lagi ni. nak sopim baju baby lagi nanti, hahahaha. so amik lah selai je, so design mana aku amik??? tunguuuu, nanti hari sabtu aku pakai tau, sila follow IG mak, @safurara. lols.

Jadiklah dpt selai, nanti kua design baru, kita beli lagi, ye dokkk, beli banyak-banyak membazir je, bukan pakai pon nanti. kahhh~ #ayatsedapkanhati.

kami bukan BFF. hahaha
Harini yang buat nebesnya, sbb aku kena jadi PS, tudung ni nak terbang ke Vienna nanti, perghhh nebes jugak mak, 2 3 kali check sbb tak nak ada defect, semoga selamat sampai ke kawan aku tu. TQ ida sbb teman dan terjebak sama. hahaha. Eh, TQ jugak sbb banjer ikan bakorrr tadi. murah rezeki kawan aku sorg ni, lepas ni gaji nak ajak ko lunch lagi ahhh. hahahaha.

oh tadi si ida baharum ni beli lagi kain, buat tudung, sabar jelah aku, nanti dah siap kain tu jd tudung, bagi tau aku tau, nk tgk lawa ke x, hahaha. ok lah, sekian repekan harini, korang nak beli, g cepat, kang mahal, rugi beli. lols.
teka mana aku punya. hahaha

7 comments:

Chekgu Azrine said...

Kalau kt wangsa maju ni banyk lagi kaler yg available sis..sabtu ni nk gi hunting lg...hahahha

Yana MIB said...

baca laju²..taknak terjebak...hahaha

YB Shehan said...

89? fuh. xnk la tjebak wpon murah sgt tu. grrrrrrr

idzwa kamaruddin said...

hoh cantik!

nuyui a.k.a miss YUI said...

huhuu..cntik belaka kak oiii.. jgn yui lak terjebak..haahah

cik chinta said...

alaa...rugi x de dpt

qaseh dalia said...

Lama tak membawal .. Mcm xleh pisah dgn shawl plak haha btw cantik kak rara pakai sesuai ngan muka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...