27 October 2016

Kakak Imann Sophea yang KUAT DRAMA

Puteri Imann Sophea memang kuat drama, tu lah, banyak sangat tengok you tube, banyak sangat tengok movie, hahaha. Drama pun kuat lah. Dia ni kan, mudah tiru tau apa yang kita buat, dia ushaaaa je, then nanti dia buat, tak pun, dia akan cakap mcm mana sebijik kita cakap, so dengan dia ni kena sabar banyak banyak, kdg-kdg lawak pun hade, dah lah cakap tu kan, macam orang tua. Mana lah ibuu dia ni tak geram. hahahaha.

Aku kalau dengan dia ni, dah biasa dah dengan drama dia, jap jap kang dia kata " ibuu, cer pegang dahi kakak ni, kakak rasa mcm kakak demam lah " padahal sejuk je, mana ada demam. pas tu acah-acah batuk. hahaha. Mengada sangat.

Tp dia pandai, kalau tekak dia sakit, mmg dia cakap tekak dia sakit, tak boleh telan air liur. masa tu lah aku psyco dia tak bagi makan aiskrim dgn coklat, nasib lah paham bahasa. Tapi, bila dah baik, dia ajak lah pergi speedmart99 tu, beli aiskrim butterfly fav dia. aku belanja jugak lah sekali sekala.

Harini kisahnya, Puan Finas, teacher dia kat taska pulak kena dengan drama dia tu. hahaha. aku pun cuak, sbb Puan Finas, kalau takde benda penting, dia takkan msg. 

Asalnya puan Finas bgtau, Princess pergi kat dia cakap dia rasa dia demam. As usual, dia mmg akan selalu cakap " dia rasa " hahaha. padahal tak pun. aku pulak cuak lah sbb dia mmg batuk batuk dari semalam. tup tup puan finas msg balik kata, bila cek suhu, normal. Siap aktif lagi main. hahaha. Itu lah aku kata, dia mmg DRAMA QUEEN. hahaha.
Sabar jelah dengan anak dara sorang ni, kalau nak ceritakan pasal drama dia buat hari hari, memang tak tercerita aku rasa. ada je peel hari-hari. hehe. Takpelah kakak, itu maknya sel sel otak awak sedang berkembang. Ibuu happy. cumanya kena tabahlah melayan. hahaha. Lepas ni dah jadi kakak, ntah macam mana pulak lah drama dia. Tak sabar pulak rasa. luls.
Doktor. Sophea. suka sangat jadi doktor. hehe. ibuu masih hutang mainan doc Mcstuffin kakak tu,nanti ibuu belian ye kakak. love u!

3 comments:

Normi Nieza said...

kiut..:)

Diana Rashid said...

hahah..besar2 gini kalau layan berbual memang best Ra..Tanya je apa je ada je jopan diaorang bagi..

Manusia Berubah said...

saje dia nak test teacher dia tu.. hehehehehe.. :p
kalau teacher jenis suka tengok drama mesti dah panik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...