31 October 2016

Lepas trend subang terjuntai, sekarang trend TALI IKAT LANGSIR PULOK

Trend Hijabista 2016, macam-macam trend skrg ni, bermacam-macam idea dorg sampai memang ada trend yang aku tak boleh nak ikut pun! gila kau nak ikut, malu wehhhh! hahaha. Stakat trend tudung Square Series Ariani tu boleh lah ikut sebab labuh dan muslimah, tapi kalau trend subang terjulur-julur ni, mak surrender lah, kang mak kena kutuk berbakul-bakul dengan tok laki. hahahaha. Tok laki mak tu, mak pakai blusher pink sikit pun dia dah kutuk. hahaha.

Semalam aku pergi kelas makeup tau, tu nanti lah aku story eh, mood tak datang lagi, nak tunggu gambar dari OP dulu, baru best nak cerita. hehehe. Dlm phone mak tak banyak sangat gambar, mak busy makeup. HAHA.

Oh cerita balik pasal trend tali ikat langsir tu, sebenarnya aku jumpa kat FB, hahaha lawok-lawok, Asalnya nampak Hanez suraya pakai tudung, then as usual lah, ada subang terkeluar dr tepi tudung tu, memang sekali pandang mcm tali ikat langsir tu, tapi versi kecik, skali kena troll daaaa, hhahahaha. Yang budak perempun tu punnn, jahat! hahahaha.

Kat rumah aku pun ada dulu tali tu, haha. tapi berzaman dah, skrg dah takde orang pakai dah. Tapi rumah dia ada lagi ek. heheheh. Gasak korang lah, bagus gak buat lawak gitu, ada jugak bahan nak gelak pepagi. HAHAHA.

9 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Alahai.. Pelik pulak nengoknya..

Inani Hazwani said...

Hahahhahah ! Gambar kedua tu terhiburnyaa tengok !

mama tisya said...

ada tgk td org share...mcm2..hehe

Kakzakie Purvit said...

Hihi... haha... betul-betul kakak gelak sorang-sorang ni dik
Memang pun macam ikat langsir
So...en laki tu bukan marah kenapa dia pun tak mahu tempias dosa.

Nurzakiah Hanum said...

hahaha macam2

Liyana said...

kelaka giler hahaha
atita punya style pun gitu jgk ek.. lawok pulak nengok nye

Haffizul Iskandar said...

hahahhaa..bestnya bila mana sesuatu benda tu jadi viral..akan ada orang yang buat dalam versi sendiri yang mana, akan buat kita gelak takda suara! hahahahhaha..

http://www.ceritaejoy.com/

Lea Azleeya said...

Hahaha hadoilaaaa.. Macam2 dok ada zaman skrg ni.. Hentikan leee wehhh.... adoiyaiii!!

zeera lily said...

hipster konon... yipster betul..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...