11 November 2016

Pemenang Syampu Aura Hijab

Syampu Yang Menggalakkan Penumbuhan Rambut


Nak tau tak apa yang aku perasan lepas almost sebulan menggunakan syampu Aura Hijab ni? Aku nampak anak-anak rambut dah mula tumbuh. seronoknnyaaaaaaaaaaaaa. patutlah bila pakai tudung, tak pakai serkup, tudung asyik bergerak-gerak je, rupanya sbb anak rambut dah tumbuh semula, kira bagus lah syampu Aura Hijab ni. Even mahal, tp rambut gugur pun kurang, anak rambut pun tumbuh semula. Alhamdulillah.

Terima kasih untuk yang join contest aku haritu, ramai juga yang join, rupanya ramai terlepas pandang yang aku ada buat contest, hehehe. Lepas repost semula, baru ramai yang join, so harini nak umukan pemenang lah, sepatutnya Isnin haritu, tapi terlewat pula. Maaf ye.

Ramai juga rupanya yang ada masalah rambut yang teruk kan, aku ingat aku je. hehehe. So ni semua contestant yang ada masalah rambut mcm aku, ermmm kesian kita kan. Rambut ni mmg satu masalah besar.

Disebabkan banyak yang masalah teruk teruk, aku tak tau nk pilih yang mana, aku guna random picker je. hehehe. aci kan? so ini pemenang kita! TAHNIAHHHHHHHHHH!

So pemenang kita ialah :

Kak Diana Rashid

Cik Ash

Normi Nieza

TAHNIAH buat pemenang dan maaf buat yang tak menang, thanks sbb join contest, kita cuba dapatkan sample untuk yang tak menang ni, boleh cuba-cuba dulu kan. Di minta 3 pemenang contact Rara untuk berikan details ya, pihak Aura Hijab akan post syampu kepada anda, TAHNIAH againnnnn!

5 comments:

Cik Ash said...

Alhamdulillah syukur rezeki menang contest dekat blog safura.. Nanti saya bagi detail ya dekat safura

Cik Ash said...

Saya dah email detail kat email nanti chek ya.. Terima kasih alhamdulillah rezeki

Nazliana said...

tahniah yg berjaya nnt kita cuba lg

Inani Hazwani said...

Tahniah pemenang :)

idzwa kamaruddin said...

Alahai best nyer syampoo ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...