Image and video hosting by TinyPic

23 January 2017

Keistimewaan Perfume Angkawasan Negara Dr.Sheikh dan Dr.Halina

Perfume Berkualiti Mampu Milik


Assalamualaikum, hai korang! ada ke feminat perfume kat sini? kalau ada, meh lah baca entry ni sampai habis. Harini mak nak cerita pasal perfume, perfume bukan calang-calang, perfume ni dikeluarkan oleh angkasawan negara kita tau, Dr.Sheikh Muzaphar dan isteri beliau Dr.Halina.

Wahhhhh, semua artis dan celebriti Malaysia sekarang dah keluarkan perfume kan, dah macam artis Hollywood dah ni. hehehe. ( btw aku memang suka stalk IG Dr.Halina ) seronok tengok life dia dan keletah anak-anak dia. Okay, tak mau intro panjang-panjang. Meh nak cerita apa specialnya perfume dari pasangan doktor ni.


Inspire by Dr. Sheikh dan Desire by Dr.Halina. Mohon jangan berebut, boleh ambil sorang satu. haha. Untuk lelaki ada, perempuan pun ada. Buat idea hantaran kahwin pun best ni, cute je letak atas dulang nanti.

Perfume-perfume ini didatangkan dengan botol yang cute dan mudah dibawa kemana-mana, ( dalam erti kata lain, senang nak sumbat dalam handbag ) dengan kotak GOLD yang nampak sangat mewah.

Masa mula-mula aku terima perfume ni, dalam hati kata, wow! cantik kotak dia, gold-gold. nampak ekslusif sangat! sangatttt perfume angkasawan. hehehe. Bila buka kotak pula nampak botol dia. alahaiiii sweet sangat, botol pink untuk perfume Desire by Dr.Halina, dan botol hitam menawan dari Inspire Dr.Sheikh.

Desire by Dr.Halina - Perfume ni EDP tau, Eau De Parfum, so kalau sembur, memang tahan lama, best tau kalau perfume tahan lama ni, dr pagi sampai ke petang tak payah kalut nak risau baju dan tudung busuk, memang wangi je memanjang, lagi lama perfume di badan, lagi sedap bau dia, mcm dah blend dgn bau badan kan. gittew~

Perfume Desire ni adalah gabungan Apple, Excotic Flower dan Sensual Woods. So bau dia memang fresh! bila spray kat badan pun memang rasa " fresh " je, segar dengan bau apple tu. Alaaa kalau korang nak tau bau macam mana, dia ala-ala bau DKNY Be delicious tu. huhu. Sedap kan! Tak perlu dah beli yang mahal-mahal tu.

Botol warna pink pearl ni memang sangat menarik perhatian. Peminat pink? sila dapatkan sebotol ya! Tak mahal pun, harga kita bagitahu kat bawah okay!


Inpire by Dr.Sheikh - Perfume dr Dr.Sheikh pun sama juga, EDP, tahan lama. Tapi botol untuk perfume Dr.Sheikh adalah berwarna hitam, heyyy takkan perfume untuk lelaki warna pink kan, mesti lah warna hitam, baru lah maskulin kan. Baru lah boleh sembur perfume dengan bergaya. huhu.

Perfume Dr. Sheikh pula adalah gabungan dr Musky and woody, cinnamon dan clove and some amber scent. Hah mcm mana tu? okay kalau tak tau mcm mana bau dia, meh nak bgtau, bau dia sama mcm bau perfume Dunhill tu, sedap kann, tak payah dah beli perfume yang mahal-mahal tu hokkay! keluaran Malaysia punya dah ada. huhu.
Apa keistimewaan wangian dari pasangan doktor ni? Mcm aku cakap tadi, botol comel-comel gini, memang boleh sangat kalau nak buat hantaran, bau pulak tahan lama, setanding dengan perfume yang mahal-mahal tu. Ringan dan kecil, senang dibawa kemana-mana, tak makan space pun.

Wangian ni juga HALAL ye, nak solat nanti tak perlu ragu-ragu. Setengah daripada kita ragu-ragu kan, so ini lah keistimewaan wangian dari angkasawan yang Limited Edition ni. hehehe.

Cerita banyak-banyak pun tak guna kan, mesti nak tahu harganya. Serius korang! memang mampu milik, mak tak tipu! tipu dosa. hehe.

Both perfume 30ml hanya :

RM49.00 [30ml EDP] / SM
RM54.00 [30ml EDP] / SS

More info boleh dapatkan di website atau follow IG dan FB mereka ya.


Whatsapp: 012- 2351353 Luc Empire

Cepat dapatkan 1 untuk korang dan pasangan tau! boleh WA atau cari je agent-agent yang berdekatan korang! okayyyy!!! bye!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. perfume inspire ada campur cinnamon and fae tak suka cium bau cinnamon huhu

    ReplyDelete
  2. okey.. nak beli seketul untuk Pokchik.. ala-ala angkasawan la Pokchik Odit lepas ni.. jaga-jaga..!! hahaahhaaa... :p

    nice review Fura..
    update la blog lagi.. selalu..! hahahahaa.. kemain demand.. :)

    ...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com