Image and video hosting by TinyPic

23 March 2017

Jubah Nursing Yang Stylish By Lanafira

Muslimah Modern Attire


Hai korang! sejak jadi mak menyusukan anak ni, semua baju yang aku cari haruslah nursing friendly dan selesa untuk aku susukan anak di mana-mana, tak boleh yang ketat sangat, tak boleh yang over sangat, kena simple but stylo. ecehhhh~ kemahen mak anak dua nak melaram.

Now a days, kalau nak shopping, korang tak payah lah sibuk nak ke butik ke, nak keluar dari rumah, panas weiii nak keluar, minyak kereta lagi, parking lagi, semua mahal, so apa yang korang perlu untuk bershopping zaman skrg ni? HANYAlah internet. hahaha. Internet laju, semua benda korang boleh beli! luls.

Harini nak carita kat korang mak-mak, kakak-kakak, malah adik-adik pon boleh lahhh, meh nak kenalkan 1 online shop baru yang menjual jubah-jubah yang cantik-cantik and stylish yang ready to wear. korang hanya perlu ukur bahu je, then boleh terus place order kat website dorang, mudahnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! jimat!


Jubah Melissa

LANAFIRA - Satu lagi website yang menjual jubah yang stylish and affordable. Bila aku scroll scroll IG mereka, website mereka, aku jadi teruja, cantiknyaaaaa. Cantiknya jubah melissa ni. Rasa mcm tak pernah tengok lagi jubah mcm ni, selalu tengok tangan je ropol-ropol, yang ni, Jubah ada ropol-ropol di kakinya, cantik! perkenan ahhhh! walaupun aku rasa ada je online shop lain yang jual, tapi aku rasa jatuh hati dengan warna-warna dari Lanafira.

Aku paling jatuh hati dengan dua warna kat atas ni, soft pink dengan cream, cantik kan korangggg! dah lah nursing and wudhu friendly pulak tu! tazabar pun rasa nak pakai.

material jubah melissa ni dari Italian Heavy Moss Crepe. yang kita tahu, kalau heavy moss crepe mesti selesa kan. Kainnya berat dan senang untuk gosok. Perempuan kan, semua nak benda yang senang gosok. hahaha. Tak nak gosok, tapi nak stylo. kahhh, mmg dasar!



Ni ukuran, kalau korang perkenan nak beli lah, boleh usha-usha dulu size dia, aku M ok kot. bahu 15. hehehe. #perasankurus. Tapi kalau jubah ni, selalu mmg besar sikit baru cantik kan, tak perlu nak ikut body pun, lagipun dah tua-tua ni, segan puler nak pakai baju ikut body, huhuhu.

Mellisa Long Dress by LANAFIRA
Harga: RM140
(Free Postage + Voucher RM5 untuk pembelian seterusnya)

- Kain High Quality Moss Crepe
- Mesra Menyusu (BF)
- Mesra Wudhu'
- 6 warna (Lihat IG)
- Size S, M, L, XL (Hubungi kami untuk measurement)

Selain dari Jubah Melissa, banyak lagi produk lain dari Lanafira tau, harga semuanya berpatutan tau, design dia semua classy, sejuk mata memandang. Nak lagi mudah, korang boleh usha catalog kat website dia, bila perkenan, terus je make payment, mudah khennnn!


whatsapp : 019-400 3755

Facebook : LANAFIRAOFFICAL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com