31 March 2017

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Hai korang! kasik chance kakak nak join contest Lazada ni pulak yeee, hehehe. Mana lah tahu nanti kakak menang! fuhhh kiri fuhhh kanan, mohon menang! hahaha. Nak bagitahu korang, Lazada Big Baby Fair berlangsung dari 27 MAC hingga 2 APRIL 2017 okay! ( Special discount sampai 85% ) gila kauuuuu!


ok meh nak jawap soalan contest jap :

a. What is your favourite brand of diapers for your baby (or future baby)?
- Anak-anak aku mmg pakai mamy poko, dari dulu memang pakai mamy poko sebab aku rasa mami poko is the best diapers ever!

Aku dh borong siap-siap masa 1st day Lazada Big Baby Fair haritu. haha.

b. What is your favourite choice of baby formula for your baby (or future baby)?

- Kalau baby formula, aku choose Dutch Lady punya formula milk, sebab bg aku semua pun baby sesuai dgn formula ni.

c. Choose 1 product from Lazada Malaysia you'd like to get for your children (or future children).

- DIY Kinetic Space Sand With Colors (2kg) Theme Wooden Toy Building Blocks Puzzle.


Dah lama nak belikan Kinetik sand ni untuk kakak Sophea, tapi tak beli-beli lagi. huhu.

So korang jangan lupa! sila terjah Lazada Big Baby Fair okayyyy!!! Semoga berjaya buat diri sendiri, yeay! hehehe.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...