Image and video hosting by TinyPic

31 March 2017

LAZADA MENGGILA LAGI dengan BIG BABY FAIR

Lazada Big Baby Fair


Hai korang! harini nak borak pasal Lazada, dulu aku tak terjebak sangat dengan lazada ni tau, tapi lama kelamaan, aku jadi semakin percaya dengan Lazada dan rasa best pulak dengan lak dengan lazada ni sebab cakap je, apa yang takde jual di Lazada? mak bapak je tak jual, lain semua ada. HAHAHA.

Banyak benda aku dah beli dengan lazada ni, so far Alhamdulillah tiada masalah, aku semakin percayakan lazada, semua barang sampai in a good condition, i love u mucho mucho lazada! muahhh. hehe. Tapi yang aku bengang ni, lazada suka buat sale, haritu birthday sale, kali ni Big Baby Fair pulak! hadoiiii! menyampah! dah lah murah, Free Shipping! hoiiii! melampau. Transaction bank aku hanya untuk lazada je. HUHU.

Dengan peningkatan kos sara hidup, kita sewajarnya merancang dengan lebih baik dalam membuat sebarang pembelian. Lazada ingin berkongsi keceriaan bersama ibu-bapa atau bakal ibu bapa sempena kempen Big Baby Fairyang akan berlangsung dari 29 March hingga 2 April ini. Korang boleh menikmati tawaran terbaik dan harga bagi pelbagai jenis produk bayi!

Korang berpeluang menikmati diskaun sehingga 80% untuk pelbagai barangan termasuklah lampin, fesyen kanak-kanak dan kelengkapan bayi.

Antara jenama terkemuka yang para rakyat Malaysia boleh dapatkan sepanjang kempen “Big Baby Fair” termasuklah Mamypoko, Huggies, Nestle, Sweet Cherry, Pediasure, Goo.N, Wyeth, Anakku dan Fisher Price dan banyak lagi.

Tanpa perlu keluar dari rumah, korang boleh membeli belah barangan bayi dengan mudah di Lazada Malaysia. Ini termasuklah menawarkan kepada para pelanggan dengan cara pembayaran yang pelbagai.

Bukan sahaja menikmati diskaun hebat dan jualan segera daripada jenama di atas tetapi korang juga boleh mendapatkan penghantaran percuma apabila korang membeli produk terpilih!

Lepas dah membeli-belah, boleh pula berpeluang untuk memenangi hadiah hebat dengan menyertai peraduan di social media Lazada Malaysia.

Huggies juga menawarkan harga diskaun sehingga 43% untuk kesemua jenis lampin bayi. Menarik kan?


Lazada Big Baby Fair Blogger Contest


Blogger-blogger Malaysia juga berpeluang untuk memenangi Lazada Malaysia shopping voucher dengan menyertai Lazada Big Baby Fair Blogger Contest. 6 Blogger bertuah berpeluang memenangi voucher membeli-belah Lazada Malaysia bernilai RM500 setiap seorang. Lazada Big Baby Fair Blogger Contest bermula pada 27 March dan akan tamat pada 2 April 2017.

Sila ke http://www.lazada.com.my/blogger-contest/ untuk maklumat lanjut.

Tunggu apa lagi, inilah masanya untuk membeli-belah! Layari “Lazada Big Baby Fair” sekarang.

Aku awal-awal dah rembat Mamy Poko ni, 3 pack for Rm119.90, murah lah weiii, free shipping pulak tu! takyah susah-susah nak keluar tenaga g shopping. hehe. Subtotal tu jangan tengok lah, sebab ada beli benda lain juga, hahaha. So cepat korang! sampai 2 April 2017 tau! ok bai! Jangan cakap kakak tak payung!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com