04 April 2017

Duit Job Masuk PayPal Apa Nak Buat?

Cara Keluarkan Duit Dari PayPal


Kemahen tajuk duit job masuk paypal. hahahaha. Selepas kita tengok tutorial withdraw duit kat blog idabaharum.com, so, moh lah kita withdraw duit kita pulak, sebelum ni, 2 kali dah kita withdraw duit dr paypal, tapi kali ni dashboardnya dah lain, so kakak mcm pening-pening sikit. LULS.

Duit job selalu kalau dari #luarnegara memang akan masuk paypal, kemahen kan kakak punya job dari Luar Negara, kali ni job dari Jepun, sebelum ni kakak penah buat job dengan UK, #perlukebagitahu. hahaha. perlu lah, nanti orang ingat kita takde job pulekkk, yelah, kita kan dah tak attend event skrg ni. luls.

Lepas kakak ida baharum buat tutorial, kita pun rasa mcm nak buat jugekkk~ nanti boleh rujuk blog sendiri je, punyalah keji taknak sumbang UV kat blog ida baharum. hahaha. takdelah, gurau je, kakak taip entry ni harini sebab kakak ada lebih masa sikit. ahaha.

okay senang je cara nak withdraw duit dari paypal ni, semudah A B C, kalau tak nak withdraw pun xpe, boleh simpan je dalam ni, buat sopim, tapi kakak nak beli hengpong, so kakak nak withdraw, kita simpan dalam tabung je senang. Lagipun tak boleh kalau tinggal-tinggal duit merata, kang lupa. HAHAHAHA.

1 - log in akaun PayPal korang! kalau tak ingat password, sila buat baru. mcm aku haritu, dah lupa dahhhh. hahaha. Kejap kejap tu dia suruh kita buat password baru.

2. Then dah nampak balance, klik withdraw funds. di sidebar kiri tu, nampok ke tidok? lepas klik, akan keluar 1 kotak, aku lupa print screen yang tu, dalam kotak tu, isi amount yang nak dikeluarkan, macam kes aku, aku keluarkan semua! hahahaha. lepas taip amount, akan keluar review seperti di bawah ni :
3 . klik withdraw kotak biru tu, then SIAP! senang jeee!
So tinggallah RM0.00 sebagai balance, kita tunggu lah job lain masuk pulak, hohoho. meh meh sape nak bagi job lagi, haha. penuhkan tabung kakak. Lepas tu korang akan dapat email, selalu nya dalam masa 3 hari korang akan berjumpa lah dengan duit korang tu, then apa lagi, berjimba lah.

Nak beli handphone apa niii. Cepat fikir! hehe. okay lah, tu je. bai. #muahciked.

6 comments:

Anonymous said...

OPPO F1S, IPHONE 7 RED HIHIHIHIH

::EIDA:: said...

HAHAAHHAHAHA GEDIK! sumbang ahh UV sikitt kahkahkah!! Iphoneeeee sebeng pleaseeeee

Normi Nieza said...

banyaknya..xpernah dapat bayran dr oversea..:)

Nurfaezah Abdullah said...

Akak share lah tops mcm mana untuk attract client luar bagi kiter job

kak tie said...

wow..banyak tu

shahdiana said...

BESTNYA...EHH..RARA SHARE LAH BUAT JOB APA KEMAIN SAMPAI LUAR NEGARA TU...NAK TAHU JUGAK & NAK JOB JUGEK..HEHEHEHE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...