11 April 2017

Rasa Nak Meniaga Balik

Assalammualaikum korang! hai! sihat ke semua? dah makan? aku baru lepas breakfast nasi lemak, harini takde telur mata, hahaha. Harini makan nasi lemak biasa, kuih donut dgn apom ayu, like a king kan! sume utk Alfi tu, bukan untuk aku. haha.

Kat FB aku, aku scroll punya scroll, punya scroll, semua orang meniaga, mcm mcm bisnes dorg buat, Alhamdulillah, semua nak cr duit tambah-tambah kan, nak harapkan gaji saja tak cukup kan korang. hurmm. Aku ni kdg-kdg idak lah membeli sume barang yang korang jual, tp insyaAllah, kalau barang best aku share kat wall aku.

Bila tengok orang meniaga ni, aku macam nak meniaga jugak balik, tengah nak mencari rentak-rentak untuk meniaga, mcm dulu, meriah jeee. hehehe. Skrg ni idak lah nak meniaga all out, tapi mcm nak meniaga slow-slow, rasa mcm dah boleh bernafas sikit skrg ni, dah dapat rentak dah.

kalau dulu mmg totally aku kelam kabut, sampai tak bernafas rasanya, skrg dah boleh update blog, kira dah boleh bernafas lah tu. HAHAHA.

Tapi bab baking, memang aku surrender lagi, tak sempat lagi nak baking bagai. sbb aku 9.30 dah tido, tu xpe jugak 9.30, silap-silap 8.30 aku dh leboh, tu sebab whatsapps semua lambat balas. HAHA. amponnn. Tunggu lah alfi dh besar sikit, aku start baking semula ya, please doakan. #mohontakluparesipi hahaha.

Skrg aku tengok mic ni tengah popular kan, kalau aku jual agak-agak ada yang nak beli tak, hahaha. Murah jeee.

4 comments:

idzwa kamaruddin said...

org cantik jual laku je dik..hehehe...

Nurzakiah Hanum said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaaaa

zira amani said...

jom berniaga..best dpt kenal ramai kawan baru!!

aziekz said...

Cg ramai beli..ha3..jual la :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...