07 April 2017

Smiggle kegilaan kids nowaday, errrr their mom toooo

Harini Jumaat kan, rehat lama sikit, asalnya nak pergi dating dgn my chipmunk, ( kak diya and ida baharum ) tapi cancel pulerrr, so kita setting lah meeting santai dengan PR. Meeting lak aku set betul-betul dekat dengan aku, senang sikit, kalau tak kang payah lak aku nak balik opis kan, huhu.

Dah habis meeting, borak + lunch, aku pun ingat nak balik terus, dah 2pm dah masa tu, tapi masa nak turun escalator, nampak pulak kedai smiggle. Ahhhhh masuk lahhh! tak sangka lah NU Sentral ada smiggle, aku dah lama gak tak pergi Nu sentral ni, yelah, mak kan cuti bersalin. Rupanya banyak kedai dah kat sini, penuh! orang pun dah ramai, nak lunch pun banyak kedai kena Que. haih!

Okeh, balik ke cerita smiggle ni! hoiiii aku suka lahhhh! aku suka masuk kedai-kedai cm ni, sama gak mcm Typo, sume tu, barang dia semua comel dan aishhhh rasa nak beli semuaaaa. Tapi bila tengok harga, slow-slow letak balik. HAHAHAHA. #dasar

backpack dia.
Masuk je kedai ni, aku dah berpinar-pinar biji mata, mcm rainbow, i love colorssss! ala-ala rainbow, design pun cute-cute. hallah3 gerammm. Kalau bawak kakak ni aku rasa, mau rabak ni weiii. dia tu skrg taste boleh tahan jugak tinggi dia, kalah tinggi dia sendiri. haha.

haritu actually aku mmg nak cr beg sekolah kakak, tengok kat Aeon sampai 100 lebih jugak, MIL aku ckp g lah usha kat smiggle, ni smiggle pun harga lebih kurang weiii. TAPI CUTEEE!!! ibuu sukaaaa! huaaaa, ni kalau beli set smiggle kat kakak, ibuu rasa kakak kena pakai beg ni setahun, xleh tukar-tukar, pakai sampai lunyai. hahaha.

beli untuk diri sendiri voleyyy x?
pemadam je pon! over sgt bentuk macaroon! 
adoiiii kenapa kenapa kenapaaa?
HUAAAAAAAA sukaaaa! jam tu aku sukaaaa! seriusss! nanti ibuu beli jam tu, tp bukan utk kakak, untuk ibuu. HAHAHA. okbai!

3 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

Alahai boleh pokai kalo kebetulan in hand banyak cash heheh

Liyana said...

adoi cantik nyeee!mujur anak mak jantan. hahaha

Chekgu Azrine said...

akk pnh msk sama dekat Nu Sentral...yaya mmg suka la sbb kawan2 dia ramai yg pakai..tp alahai..sharpener pun harga rm70...😜😝

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...