Image and video hosting by TinyPic

25 May 2017

Sharifah Sakinah Bersalin Czer

semalam terbaca kat IG Jehan Muse, wish good luck kat Sharifah Sakinah, sbb nak beranak dah, tup tup petang sikit tgk IG rupanya dah beranak, rupanya dia dh overdue, sampai 42week dah. huhu. Last-last bersalin secara Czer. Aku belek-belek IG Kinah, rupanya dia nak beranak normal, wish to no induce at all. TAPI, kuasa Allah kan. kita hanya merancang, Allah menentukan. Takpelah kinah, janji baby sihat.

Bila baca kisah kinah, aku teringat kisah aku. huhu. Tetiba buat aku rasa sedih, aku sedaya-upaya try nak vbac, baby dah turun elok masuk laluan, tapi last-last tak bukak, 8 jam tunggu, last-last czer. huuuuaaa sedihhh, sampai skrg kalau dikenang-kenang, memang aku sedih. Kena seluk, doc seluk bukak laluan, sakit nak mati.

Tapi gitu lah, apa-apa pun janji baby selamat kan. Selamat berpantang kinah!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. alhamdulillah kinah dah selamat brsalin walaupun czer...janji ibu dan bayi sihat

    ReplyDelete
  2. Allah sayang dia.. nak bagi dia rehat lama sikit.. :)

    ...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com