01 June 2017

Happy 6 month old Anak Ibuu Sayang

Harini dak mok Alfi genab 6 bulan, sekejap je kan, dah 6 bulan, dah besar dah anak ibuu. Dah boleh makan, BUT! 1 benda ibuu tak prepared utk adik. huhu. Kesian adik, padahal adik dah nak makan sangat dah gayanya, skrg ni, kalau nampak orang makan, meleleh-leleh ailio dia, ternganga-nganga. Mcm kita nk suap dia, kelakar kot.

Harini aku lemau-lemau badan lagi, tak tau lah nak cakap, asyik nak demam je rasa, Alfi as usual, mmg kuat menyusu, tgk badan lah. HAHA. Alhamdulillah sampai skrg Alfi masih fully breastfeed. Alhamdulillah, aku pun mcm tak percaya aku berjaya susukan Alfi, yelah, sbb dulu masa kakak kan aku failed nak susukan kakak.

Kalau tengok keletah adik ni, mmg nak tergelak je rasa. Dia ni mengada-ngada tau. manja, semua ada. Lepas tu tak nak letak bawah, kalau duduk bawah, melalak, kalau meniarap. penat sikit, nangis. HAHA. adikkkk-adikkk. geram betul aku rasa dgn budak ni.

Semoga adik terus membesar jd anak yg bijak tau! Jangan mengada-ngada sangat! haha

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ala comelnya dia

Sheila Adziz said...

allhamdulillah... cpt je kan alfi besar... smg alfi cpt jalan tau

mamapp said...

Comelnye Alfi. Untung rezeki dia dot fully bf

Inani Hazwani said...

Comel sangaaat tau! Semoga membesar dengan sihat selalu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...