Image and video hosting by TinyPic

27 July 2017

Sedap ke KFC Double Down tu???

Kita ni memang lah kan, apa je benda yang keluar kat TV tu, mesti nak cuba, pengaruh iklah betul. Tapi pada hakikatnya, apa yang dalam tv tu, tak sama pun dengan apa yang kita dapat realitinya. Dah bape hari aku tengok iklah KFC Zinger Double Down tu, kemahen, just daging je, tak de rotinya. Aku walaupun gemar makan bahagian isi ayam, tapi aku lebih suka kalau beger tu ada roti, ada sayurnya. Tapi takpelah, moh kita cuba.

Korang tahu tak, aku ada sejenis kawan yang kuat menganjing, sejak aku keluar TV untuk rancangan Tumit Tinggi haritu, kemahen dorg semua panggil aku retis. HAHAHA. choii gila! tengok lah baca komen tu. Nak tergelak rasa, sempat lagi nganjing aku, nak ajak mkn KFC pun sempat nganjing. HAHAHAHA.

So tadi lunch kat KL gateway lah, skali nak bagi Diana barang Young Living dia yang aku amik semalam. skali lah dgn lunch. Aku mcm biasa, kak ain lah teman, hehe. TQ kak ain! #muahciked.

Sampai trus g KFC, lapar wei, aku oder set ni terus, rm14.90 upgrade air milo. HAHA. 1st impression, ermm okay lah, sama jugak lah mcm dalam gambar, dorg haritu viral yang daging dia masin, tapi yg aku makan ni ok pulak, tak masin pun. Biasa je.

Aku rasa yang masin tu sbb cheese yang cair tu agaknya yg buat masin, sbb cheese tu, kalau salah bancuh, mmg masin gila. Tapi yang aku dapat ni okay je. Aku siap add on nasi lg, kahkah, dasar kuat makan!

So overall okay lah, bagi siapa yang tak suka makan sayur, tak suka roti, sesuai sangat, tapi aku tak gemor kot. aku suka bila burger tu balance, ada roti, ada sayur, ecehhhh~ Yang ni bila makan, agak muak, lekat rasa cheese tu kat lidah.

BTW Alhamdulillah, kenyang. HAHA.

Ni lah peminat tegar mak, hahaha. untung korg ada kawan retis kan, maaf, kena tutup muka. sbb tak senonoh muka mak. HAHA.

Lepas tu, sempat lagi singgah kedai roti dengan kak ain, bau roti kat kedai tu memanggil-manggil. beli pulak 2 ketul roti buat minum petang. HAHAHA. ampun yaaaa. Ibuu makan banyak sbb Alfi lah ni. HAHA. Adik jugak kena.

Korang makan apa lunch tadi, hehe. Balik kang g lah cuba KFC zinger double down tu hokkkayyy, hanya untuk yang berani katanyaaa. ntah pape je. HAHA. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. oi siap screenshot fb! glemer lah ahkak camni...hahahahaha

    ReplyDelete
  2. terpengaruh gak td..dah try makan..muak la...cukup la sekali..next burger hitam plak..hihihi

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com