08 August 2017

Dapat FREE Ceramic Diffuser - Pencapaian TERBAIK So Far

MEROKET untuk Young Living FREE GIFT


Life aku, aku ada target, dari dulu, kalau aku nak apa-apa, aku akan usaha sampai dapat, aku usaha dan usaha, kalau tak dapat tak pelah, janji usaha. Masa memula aku join young living, aku target nak capai Exec in 3, kalau aku dapat naik exec, aku boleh dapat Aria Diffuser as reward, TAPI, malangnya, kaki aku tak kuat, so aku tak dapat nak meroket kaw-kaw, kalau nak buat sorang-sorang memang aku tak mampu, so just let it go, bukan rezeki aku.

Bulan ni aku mcm nak relax-relax, tak nak beriye sangat, Tapi, bila dorang tunjuk gift untuk bulan ni, BEST GILA WOIHHH, terus aku target, aku nak CERAMIC DIFFUSER tu! Walaupun ceramic diffuser tu murah je pun, retail price baru Rm3++, tapi kalau dapat free lagi best kan. HAHA.

So meroket lah aku bulan ni, Alhamdulillah, syukrannnn~ tercapai hajat, bukan je dapat Ceramic diffuser FREE, dapat pulak essential oil yang hebat-hebat lagi, Ampunnnnnn! Dapat juga Dorodo Azul, Aromaease and Valor II. gila lah! HAHAHA. semua best-best hoiii! malam ni tido peluk minyak lah aku. HAHA.

harini rasa macam kelam kabut gila, berlari kesana-sini, kelam kabut, lunch tadi lari ke Aloft, ada event, tak terjangka dapat jumpa adik Yaya cumi-cumi kita ni, Ampunnn, lama tak jumpa, best gila kot dapat jumpa kesayangan, mcm mcm benda borak, dah ada anak kecik masing-masingkan, borak pasal anak kecik lah, apa lagi. HAHA.

Lepas tu, lari pulak ke Young Living HQ, nasib lah dekat je dengan opis hoiii~ Sedap je aku main lari-lari, ramai pulak orang harini, selalu pergi, 10 minit dah settle. Barang aku pulak banyak harini, nak kena check satu-satu, tapi demi semua minyak-minyak, mak rela. HAHAHA.

Hilang semua penat dapat ambil semua minyak, minyak ni ada yang dah ada orang punya, ada yang aku beli untuk stock, bila orang nak, tak payah dah nak kelam kabut pergi ambil kat HQ, boleh terus pos je.

And YEAY! this is my new baby! Cik ceramic, hi awak! kita tak dapat kakak awak cik Aria, dapat awak pun jadi lah, tetiba rasa mcm seronok gila! tak sabar nak try awak, esok lah eh, hihi. Ceramic Diffuser ni tak silap aku, tak payah nak letak air, just drop terus EO dalam ni.

Apa beza Diffuser Young Living dengan diffuser lain? haih banyak wei! banyak! serius.

Mengangkut sorang-sorang, haha. nampak je mcm ni, berat hoi! HAHA, kalau dulu, aku mcm orang gila mengangkut barang banyak-banyak kat kenanga, now bertukar kat young living pulak. hahaha. biasalah, ikut peredaran zaman lah kan. Now aku lebih suka bertukar ke arah kesihatan, haha. ayat mak-mak sangat kan, semua demi anak, demi kesihatan yang baik.
Nak cuba diffuser or essential oil young living? boleh whatsapps aku, WA sahaja okay, no calls! hehe. Ada orang, beli dengan orang lain, tapi tak di guide, dengan aku, aku guide dari A sampai Z, jangan risau, kalau korang berminat nak tahu, aku lagi berminat nak ajar, team kami pun sporting habis. apa-apa whatsapps okay! Bai. muahciked!

2 comments:

Jueliza Jamani said...

cepat ra bukak ceramic tu..

Kak Sue said...

Salah satu wish list Kak Sue nie.. ehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...